szable Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 ciekawi mnie czy komus z was przyszlo do glowy, czby nie wybrac sie na moto dookola naszej matki ziemi?i jakie przemyslenia dot kosztow, czasu i trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 hmmm, prawde powiedziec to my jedziemy :http://republika.pl/slow/aroundtheworld.htm pozdrawiam .billy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 hmmm, prawde powiedziec to my jedziemy :http://republika.pl/slow/aroundtheworld.htm pozdrawiam .billy Jak będziesz się wyberał do Australi to daj znac. Chetnie pojade :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Każdy pewnie kiedyś o tym myślał. Czytałem kilka relacji z takich wypraw (nie tylko motocyklowych) - największe wrażenie zrobiła na mnie wyprawa pary Anglików (opisana chyba w którymśtam numerze motocykla), którzy w podróż udali się na starej hondzie cx 500, a do kraju powrócili po 17 latach. Ta historia oczarowała mnie dużo bardziej niż wszelkie opisy podróży odbywanych za wielką kasę, w któych często więcej km pokonuje się samolotem, niż na kołach (chociaż, nie przeczę - także uczestnikom takich wypraw należy się szacunek, bo było nie bylo, objechanie naszego globu to wyczyn szczególny).Marian, Rafał - 3mam kciuki i wierzę, że Wam się uda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Na Discovery od czasu do czasu dają film " Mondo enduro " o kilku gościach, którzy w ciągu roku pokonali tą trasę. Chyba też kiedyś się na to zdecyduję 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi