wodar Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Parę dni temu wpadłem na pomysł złożenia głośnych wydechów do nowego wiadra. Znalazłem na razie tylko Leo Vince. Proszę o opinie. Jakie Wy macie i jaki jest efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrafi Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Może przenieś temat do Mechanika motocyklowa / Mechanika ogólna motocyklowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Masz Sebringi na stronie Holana. Na stronach producentów też masz wykazy jakie do czego pasują, jak pamiętam to Arrow coś miał.Na pewno dostaniesz Akrapovica w Grandys Duo w Łodzi (ok 3 tyś zł.) - tu się sam dowiadywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) Jeśli zależy Ci na dźwięku to polecam Ci Leo Vince SBK. Kolega ma w Wiadrze założone i dźwięk jest wyk..wisty.... taki głęboki bas. Ja zresztą też mam w Afryczce Leosia i jestem bardzo zadowolony. Tylko nie kupuj tylko ich w Polsce. Na ebay.de masz komplet za 400 EUR ... a u dystrybutora na Polskę cena katalogowa to coś około 2000 PLN. Edytowane 20 Października 2008 przez hubert_afri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi