Z3US Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Za...sta aprilka ! Zawsze chciałem mieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Hehehe Phantomek widze ze wszedzie chcesz sie pochwalic swoją cud miód RS-ką. A moją opinie znasz o tej RS to nie bede sie powtarzał :DChyba większość jak ma wymarzone moto to chce się nim chwalić. Ja mam to samo z moim Monsterem. Na nic bym go nie zamienił...no może na MV Agustę :D A Aprillka naprawdę piękna. Super kolorki (prawie nie ma białego...sorki Pablo ale musiałem :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 HEHEHEHEH, Mati, nie musisz się wszystkim chwaliś swoim złomem :lol: (joke oczywiście)Powtórze się: Super sprzęt(ale i tak wole enduro) i pamiętaj że 7-8 maja się zamieniamy na tydzień :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi