HELLBOY Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 99% powie że lepsza będzie marka którą posiada. Jak ktoś mądrze powiedział " poczekajmy na testy" wyjdzie co do czego lepsze, bo nie będzie tak że jeden jest najlepszy pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak dla mnie Suzi jest faworytem, no ale zobaczymy jak tam wypadnie nowa konstrukcja Yamaszki Aaa no i jak w gre wejdzie beemka to bedzie bezkonkurencyjna, wkońcu 100lat w branży robi swoje, nie jak japonia 30 :D30 to może w polsce bo na świecie troche więcej , a szczególnie w samej japoni :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Zresztą testy są ch**a warte. I tak każdy kupuje to co mu bardziej odpowiada. No chyba, że jest kimś kto kieruje się suchymi cyferkami z katalogów :icon_mrgreen: Ja osobiście kupiłbym to co bardziej by mi odpowiadało a nie to co wygrało test bo było o 0,23 sekundy szybsze ;) W cywilnym użytku to nie ma znaczenia. Edytowane 5 Listopada 2008 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 zapomnieliście o wyborze motocykla pod kątem koloru dresów?? :icon_evil: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 jeśli stać Cie na takie moto to chyba możesz się szrpnąć na nowy dres "pod kolor" :smile: Osobiście podoba mi się nowa R1, ale raz miałem szczęście pogonić za nowym KTM superbike i robi naprawdę duże wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Zresztą testy są ch**a warte. I tak każdy kupuje to co mu bardziej odpowiada Święta racja, ale warto posłuchać co mówią inni na temat danego motocykla w odniesieniu do swojego doświadczenie które niewątpliwie posiadają i znają poprzednie i obecne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Z tym, że to co np. jednego bikera jest do doopy dla Ciebie może być "na miarę" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi