Greedo Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Trochę dziwne, bo ja z Atheną nie miałem żadnych problemów. Ale nie to że Ci nie wierzę :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja polecam Athena bo już się właśnie sprawdziły w moim moto :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Co post to inne zdanie. U mnie Ariete sprawdzają się bardzo dobrze a w Afryce dostają nieźle w dupę przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 fakt, Atheny wytrzymały u mnie 13 tyś. km, w tym nauka gumowania :bigrazz: hmm to kapke mało. U mnie w jajku 22 tysie pękły i uszczelniacze dalej w porządku były. No tylko te 24 tysie to bez srogiego kattingu, ot normalne użytkowanie :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Masz do wymiany górne tuleje ślizgowe znajdujące się pod uszczelniaczami. to by się zgadzało, bo z tego co pamiętam to jedna z nich jest w ogóle pęknięta. I to mogło by być przyczyną również shimmy, z którą walczę niemal od początku posiadania przeze mnie tego sprzęta. PS. Sorry za moją niską aktywność na forum ale mam teraz taki projekt na ukończeniu, który zabiera mi niemal każdą wolną chwilę (złotówkę też, dlatego męczę się z 23 letnim sprzętem choć poza uszczelniaczem i shimmą, to złego słowa na niego nie mogę powiedzieć) i na fora już czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi