Hipolit Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja też sie wybieram ale MPK bo nie mam homologacji ;] A wie ktoś gdzie dokładnie bedzie ten tor ? Znajomy z KMCrossu mówił mi że oni beda budowac cały tor od podstaw ' to prawda i jak tak to w którym mijscu dokładnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 cały lsm jutro bedzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Juz wszystko wiem .. Wstep na 100% za darmo .. wczoraj w TV mowili ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No to do zobaczenia na elizowce :biggrin: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No to do zobaczenia na elizowce :icon_biggrin: :) :) Kurde, dopiero z pracy wróciłem, jeśli nie będzie za zimno to jedziemy we 2 - honda mtx i aprilia pegaso, gdyby ktoś zechciał rozpoznać ;) W przeciwnm wypadku samochodem, tak czy siak postaram się być :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Byłem zobaczyłem wróciłem, i tak o trochę mało widowiskowy ten tor, za to można by ponim nawet ttr sie skusić poganiać :biggrin: wiecie jak bedzię z dostepem do niego? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ogólnie było ok, jak zwykle najwięcej atrakcji dostarczyli juniorzy :buttrock: Właśnie, podłączam się do pytania o dostęp do toru, chętnie bym pośmigał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Mi też się podobało !Wiecie panowie to jest teren prywatny jakiegoś tam kolesia z tego co słyszałem więc chyba będzie ciężko z dostępem.. o ile w ogóle go nie zrównają z ziemią - bo tak mają zrobić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Równanie z ziemią? Bezsens, przecież nie była to raczej tania i szybka inwestycja... IMO na zdrowy rozum, wypożyczając tor na godziny mogliby sobie trochę kasy przytulić, chyba że wystarczyło $ od sponsorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Polska rzeczywistość :crossy: Ludziom się nie podoba bo jest 'za głośno' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Tak się rozejrzałem dziś specjalnie po okolicy... Po przeciwnej stronie ulicy, dosyć ruchliwej a więc hałaśliwej tych zabudowań nie ma zbyt wiele... Z drugiej strony pola i daleeeko domki - nie sądzę aby hałas był tam uporczywy. No a giełda rolna? Chyba pomidory nie zmarnieją od dźwięku motocykli, chyba że od spalin :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zgadzam się z Tobą w 100% ale co poradzisz , powie jeden wieśniak z widłami w ręce mieszkający 500m od toru , że mu głośno ... przecież nie codziennie są takie zawody taka jest mentalność ludzi w Lublinie nie ma co oszukiwać to miasto to dziura :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ano niestety :crossy: Ładnej dziewczynie zbierającej podpisy w sprawie budowy toru w Lublinie złożyłem, więcej chyba się nie da, a jak się da, to proszę mnie uświadomić :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dowiem się jutro od ładnej dziewczyny czy tor pozostawią do użytku zawodowego , czy tez nie :crossy: pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_scibior Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dowiedz się i pozdrów ładną dziewczynę :crossy: Niekoniecznie zawodowego, amatorskiego także :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi