heniek128 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wiem, że koleś miał pierwszy rocznik (kiedy tylko wyszła) i silnik skończył się po 20tys. km. ale nie na panewkach, po prostu cylindry i tłoki się zużyły. Te egzemplarze również miały jakieś problemy z przegrzewaniem się, niestety nie wiem kiedy to poprawili. W każdym razie pierwszego rocznika na pewno kupować się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dzisiaj miałem okazję pojeździć trochę na RSV4 i jestem pod ogromnym wrażeniem. To są w sumie 2 rożne motocykle: - z kontrolami, lunchami itp. - dosyć przyjazdy ale i tak jadowity - po wyłączeniu wszystkiego - niesamowity z-a-p-i-e-r-d-a-l-a-c-z a do tego mega zwinny Fajny sprzęt, jeździłem też na s1000rr i to przy Aprilce to jest wielka locha :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel87 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czy ktoś jeździ jakąś rsv:-) ? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Potrzebuję info na jej temat wersji zwykłej oraz aprc Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi