edzio Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Wiesz 535 ma sporą puszkę przed tłumikami która ścisza mocno dźwięk i dodaje dudnienia. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 BMW R1200GS http://www.dailymotion.com/video/k4a6T0OBoGNi5LbvgQp Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grynfix Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam. A wydech od FZS 1000 kiedyś robiłeś ? Mam Yamahe Thunderace z układem wydechowym Akrapovic'a (kolektory wydechowe po sam tłumik 4-2-1) ale poprzedni właściciel chyba gdy uznał, że sprzedaje moto zdjał akrapa i włozył ori wydech Yamahy.. Na początku cieszyłem sie nowym sprzętem ale teraz chciałbym aby ten wydech jakoś brzmiał bo na razie to nie jestem z tego zadowolony.. Myslałem aby go rozciąć (roznitować itd.) i zrobić samemu ale niestety gdy zszedłem do garazu zobaczyłem, że ten tłumik jest spawany i do tego nie jest to tłumik z Thunderace.. Poszukałem troche po internecie i optycznie dopasowałem, że to tłumik z FZS 1000. Ile taka przeróbka by też kosztowała u Ciebie ? Chodzi aby przerobić go na przelot i jakoś wyciszyc aby nie bylo hipermasakry tylko aby ladnie bassowo brzmiał i byl przelot jak reszta wydechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulbon Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Czy ktoś korzystał z usług tego Pana? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=5585739869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulbon Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Czy ktoś z forumowiczów może udzielić informacji jakie parametry powinny mieć rury przelotowe w Fz6? Chodzi mi o wszystkie wymiary. Czytałem że na rury idzie wełna stalowa ale linki już dawno nie działają żeby dokładnie sprawdzić jaka. A wygłuszanie to zwykła wata mineralna taka jak w ociepleniach dachów?Czy wybebeszanie katalizatora jest potrzebne? W ogóle po co się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zadzwoń kiedyś do mnie to odpowiem na wszystkie twoje pytania A to DL650 po moich poprawkach i wymianie rozerwanego poszycia karbonowego na nierdzewkę. https://www.youtube.com/watch?v=Tmj3FUImbvU Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Cześć.Edziu robiłem u Ciebie tłumik do super tenry 1200.Wyszło rewelacyjnie (zresztą już wspominałem).Tereski już nie mam. Wróciłem do choppera.Yamaha xvs 1300 midnight star 2012.Tłumik oryginalny.Dasz radę ?Pozdrawiam Grzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Robiłem już kilka takich i 1300 i 950.Da rade go zmodyfikować bez niszczenia chromów ,oczywiście jeśli masz pojedyńcze wielkie cygaro. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Edziu a masz może jakiś filmik z xvs 1300 jak gada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Kiedyś był poszukaj na www.youtube.pl wpisując moją nazwę .Powinień też być tu na tym forum może kilka stron wcześniej.Ale z tego co pamiętam nie za wiele było tam słychać. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi