wr0na Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Chciałem oficjalnie pochwalić się, że w dniu dzisiejszym zdałem wreszcie egzamin praktyczny.To była chyba czwarta próba dotarcia na egzamin i wreszcie się udało. Zdałem za pierwszym razem w warszawskim ośrodku na Odlewniczej. Szczególne podziękowania dla Gosi i Piotra z Promotora, za cztery godziny, które pozwoliły mi zdać egzamin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 To była chyba czwarta próba dotarcia na egzamin i wreszcie się udało. Gratulacje!!Może trzeba było zacząć świętowanie PO egzaminie, a nie awansem? :) Byłoby mniej prób.... Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No kolego, gratulacje !!!! :) Ale z tego co mi wiadomo, jak sie poznalismy chyba z rok temu, Ty juz smigales jakims motocykielem, tak ??? :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No kolego, gratulacje !!!! :) Ale z tego co mi wiadomo, jak sie poznalismy chyba z rok temu, Ty juz smigales jakims motocykielem, tak ??? :notworthy:niestety przez ciągłe wyjazdy służbowe nie miałem szans dokończyć procesu szkolenia i podejść do egzaminu. dopiero teraz się udało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 gratuluję :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi