pader Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam Mam pytanie czy ma ktoś przerobioną WSK 125 na cross/enduro ? jak tak to proszę opisć jakie części należy wymienić (zamienić) zeby wyglądała lepiej Mile widziane foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Miałem kiedyś takie cacko:) zrobiłem je z nudów, kupiłem od rolnika za 0,5 absolwenta w upodlonym stanie + do tego romet bez kół w opłakantm stanie ;) To jest ten cud techniki! Ale jeśli chcesz żeby dobrze sie prezentowała załóż teleskopy i amortyzatory od mz albo innego moto, najlepiej enduro. Podetnij błotniki itp.. wiadomo im wiecej włoższ cześci od enduro/cross tym lepiej sie bedzie prezentowała.Aha moja wsk miała 3 pierścienie na tłoku i splanowaną głowicę :Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 31 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 A napiszcie mi. Co myślicie o owiewkach w takiej WSK ? , I jakie dać tam zawieszenie. Jakie starsze moto ma wyższe zawieszenie od WSK ? Jaki dać wydech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 WSK kumpla: http://polmot.propl.com/index.php?mode=art...mode=view&id=20 Moja WSK: http://polmot.propl.com/index.php?mode=art...mode=view&id=36 Jeśli chcesz zmontowac sobie taka WSK to zaperaszam na http://polmot.propl.com Tam znajdziesz opisy przeróbek i ludzi którzy lubia takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 1 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Jakie dać koła i oponki do takiej WSK-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Ja wstawiłbym kostki. To chyba najlepsze rozwiazanie, ale uważa żeby z tyłu w wahacz się zmieściła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 ej panowie ja ma wsk 175 cross co jej w niej zmienione: tylne amory od cezety, regulowana twardosc :buttrock: z tyłu opona kostkowajakies owieki z boku tez chyba od cezetyprzednie koło 21cali od cezety 250crosslampa od malucha(zdejmuja ja bo i tak nie świeci)przerobiona instalak(bez aku) zmiany jakie zmierzam wprowadzić :) : wymiana napedu, dam wieksza zebatke z tyłu zeby na czwartym biegu leciała z 90kmhmusze ja odalowaczrobic ten je*any drugi bieg :D sprzedac ;) a oto i ona :D http://honda.ath.cx/filmy/21pazdziernika2003/4.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 1 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Gościu fajną masz tą WSK 175 cross :lol: Czy sam ją robiłeś ? Jak tak to ile cię to wyniosło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 niestety a moze stety taka juz ja kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Kondon! Ĺcišgnałem i obejżałem filmik no i jestem pod wrażeniem. Całkiem fajny sprzęt. Chociaz przydałoby się podwyższyć, ale to moje zdanie i to Ty jeżdzisz a nie ja :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 Normalnie jestem w szoku co robicie z tymi WSKNormalnie chyba sobie kupie i też przerobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Ja jestem w trakcie przerobek w mojej wsce. Co do opon i kol to slyszalem ze z przodu - 19" 2,75 kostka, a tyl - 18" 3,50 i tez kostka. Co do tylnego zawieszenia to slyszalem ze dobre sa od MZ albo od Simsona enduro. Ja jak nie znajde takich to troche przerobie WSKowe :D. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 filip a jaki silnik masz ?? 125 czy 175 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2233 Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Silnik mam od 125. Chce sobie teraz kupic 175 ale slyszalem ze od 125 sa lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Mój kumpel miał Pędziwiatra 175 (WSK175) to łądnie chodził i wogłule tylko może tak ładnie chodził bo odkupił go od pijaka za pu litra a miała przejechane 1000km i 110 szła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi