turbo1988 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 jest tak, chcę przerejestrować motocykl, ale ubezpieczenie skończyło się 22.05.2004 a przegląd skończył się 23.05.2004 . Motocykl kupiłem jako nie sprawny, jak zrobić by wszystko było ok, czy da się uniknąć tak i jakie ewentualnie by były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Przede wszystkim zmień tornado na kask. Ciebie nie obchodzi kiedy ktoś płacił ubezpieczenie, to jego będą ścigać. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1988 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 kasku tornado już nie mam(poprostu zięcie mi się podoba, aha dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 użyj wyszukiwarki... temat był wałkowany n-razy :/niby nie interesuje cię poprzednie oc, ale w chwili obecnej prawo jest takie, że musisz je wypowiedzieć, bo jest kontynuowanejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Bez przegladu i ubezpieczenia i tak nic nie zalatwisz w wydzialepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dokładnie- musisz mieć opłacone OC i ważny przegląd.Z resztą po co chcesz teraz kombinować z rejestracją, skoro moto i tak jest niesprawne? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1988 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 motocykl KUPIŁEM jako niesprawny, ale już jest wszystko ok, wiem że ubezpieczenie musi być, tylko mi chodziło o to czy nie będę musiał płacić za te 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamian Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 sprawy z ubezpieczeniem najlepiej załatwiać w dniu kupna motycykla.nie poniesiesz wtedy żadnych konsekwencji.a jedyne co musisz zrobic to napisać stosowne pismo do jego starej ubezpieczalni i najlepiej pojść to osobiście załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1988 Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 a co zrobić jak od dnie kupna upłynęły dwa miesiące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Myślę, że masz ogromne szanse na odkręcenie wszystkiego, ale co i jak robić, to już Ci nie poradzę. Zapytaj może "u źródła" czyli w ubezpieczalni :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1988 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) byłem w ubezpieczalni (PZU) i powiedział mi że jak nie będzie ubezpieczenia w dniu zawarcie umowy to będzie kara(gościu wyglądał na cwaniaczka)więc wole się dowiedzieć od kogoś kto mi powie jak jest na prawde Edytowane 7 Października 2008 przez turbo1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 nie wiem, kto wyglądał na cwaniaczka i jaka niby miała by być kara. jako kupiec jesteś zobowiązany do ubezpieczenia w zakresie oc od dnia nabycia. co do dalszych informacji proponuję jednak skorzystać z wyszukiwarkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi