CBR 1000F Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 koledzy powiedzcie mi ile mogę zapłacić za miesiąc z kawałkiem za parking Policyjny gdzie stoi moje moto wylizałem się właśnie z wypadku gdzie byłem poszkodowanym a jak ustaliłem za parking mam do zapłaty prawie 900 zł oni chyba oszaleli a nie mogą tego zciągnąć z polisy sprawcy czy ktoś z was mi w tej sprawie może doradzić pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yans Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 W moim przypadku (chodziło o puszkę) musiałem zapłacić gotówką, a potem na podstawie rachunku PZU przelało mi kasę na konto. Myślę, że tak samo będzie u Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jeśli jesteś poszkodowanym i jest sprawca to jest dokładnie jak pisze Yans. Odbierasz fakturę i przedstawiasz do zakładu ubezpieczeniowego. Wszelkie koszty które poniosłeś w związku ze zdarzeniem ponosi zakład ubezpieczeniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBR 1000F Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jeśli jesteś poszkodowanym i jest sprawca to jest dokładnie jak pisze Yans. Odbierasz fakturę i przedstawiasz do zakładu ubezpieczeniowego. Wszelkie koszty które poniosłeś w związku ze zdarzeniem ponosi zakład ubezpieczeniowy.Dzięki koledzy za doradzenie jak mi się uda to jeszcze w tym roku wskoczę na moto bo muszę go naprawić i na zimę zaprowadzić 150km za Wawę pozdrawiam i szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Jeśli jesteś poszkodowanym i jest sprawca to jest dokładnie jak pisze Yans. Odbierasz fakturę i przedstawiasz do zakładu ubezpieczeniowego. Wszelkie koszty które poniosłeś w związku ze zdarzeniem ponosi zakład ubezpieczeniowy. Dokładnie tak jak napisane wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Jeśli jesteś poszkodowanym i jest sprawca to jest dokładnie jak pisze Yans. Odbierasz fakturę i przedstawiasz do zakładu ubezpieczeniowego. Wszelkie koszty które poniosłeś w związku ze zdarzeniem ponosi zakład ubezpieczeniowy. w moim przypadku jak odbierałem moto po 5 dniach to nie brałem zadej faktury i nic mi nie zwaracano, bo nie ja byłem sprawcą wypadku i nic mi nie kazano płacic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi