Onyxj Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wyczyściłem świece, zmieniłem akumulator połączyłem urwany kabel i motocykl śmiga aż miło, na początku troche kopcił ze względu na to że olej poszedł do góry airbox do mycia i filtr do wymiany silnik ogólnie sprawny. Z pewnością przydała by się wizyta u mechanika na czyszczenie gaźników.Teraz lada chwila wszystko sie wyjaśni co dalej z XJ-tą jak przyjdzie wycena. Dostałem wycene kwota 2700zł, już zamówiłem części i powinienem zamknąć się z naprawą w 1200zł max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 no i dobrze, zrób, pomaluj i jeździj. I zostanie na nowy kask :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyxj Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Panowie orientuje się ktoś z was gdzie w warszawie można kupić uszczelke łączącą tłumik z kolektorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 W larssonie Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi