Merh Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Linekplan imprezy wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Klasztor Ojców Kapucynów w Lubartowie , Lubelskie Stowarzyszenie Motocyklistów i Stowarzyszenie ALWERIA zapraszają na uroczyste zakończenie sezonu 2008 w Lubartowie na terenie Klasztoru Ojców Kapucynów. PLAN IMPREZY W SKRÓCIE -Impreza rozpoczyna sie o godz 14.00 w klasztorze Ojców Kapucynów w Lubartowie-Od godz 14.30 odbędzie się msza w intencji wszystkich motocyklistów, a także w intencji tych którzy odeszli na błekitny szlak.-Po Mszy Świętej będzie ciepła micha w postaci Kiełabachy z grilla lub ogniska, pyszna grochówa z klasztornej kuchni a także kulinarna niespodzianka którą przygotuje dziewczyny z ALWERII.-Następnie odbędzie sie szereg konkursow, m.in toczenie opon, rzuta wałakami, karterami, wyscici w workach, przeciąganie liny itd.-Zostana wręczone pamiątkowe dyplomy za najładniejszy motocykl-W godzinach wieczornych spotkanie umili koncert zespołu FREEDOM i Dill Moon Gościem imprezy będzie DZIKI - który także poprowadzi Msze Święta Wjazd jedyne 10 zł,ZAPEWNIAMY !!!!Ciepłą strawę, mnóstwo ciekawych atrakcji a także świetną zabawe. UWAGA !!!!! Z racji lokalizacji impreza jest imprezą bezalkoholową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 kurde stronka mi nie chce wejść albo mi się wali coś w kompie albo forum sie wali bo jak wchodze w stronke tak jak wcześniej chciałem wejść w zloty to mi się otwierała strona główna ;] , ale powiem tak jeżeli to jest 18.10 to raczej bym wpadł moją kochaną MZ :D do ostrowa nie zawiodła a teraz w niedziele zrobiłem 118km i nic także się nie martwię może jeszcze kogoś nakręce żeby pojechał :] zajewam 5l i jade xD jak co to bede jeszcze pisał xD ale raczej powinienem być :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Jak będę w PL i nie będzie lać to myślę, że się pojawię :icon_razz: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 kurde stronka mi nie chce wejść albo mi się wali coś w kompie albo forum sie wali bo jak wchodze w stronke tak jak wcześniej chciałem wejść w zloty to mi się otwierała strona główna ;] , ale powiem tak jeżeli to jest 18.10 to raczej bym wpadł moją kochaną MZ :D do ostrowa nie zawiodła a teraz w niedziele zrobiłem 118km i nic także się nie martwię może jeszcze kogoś nakręce żeby pojechał :] zajewam 5l i jade xD jak co to bede jeszcze pisał xD ale raczej powinienem być :icon_razz: pozdroMam to samo. ufff, a już myślałem ze to mój komputer. Mam to samo. ufff, a już myślałem ze to mój komputer. Oczywiście jeśli pogoda dopisze będe. namawiam jeszcze kolegę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Mam to samo. ufff, a już myślałem ze to mój komputer. Oczywiście jeśli pogoda dopisze będe. namawiam jeszcze kolegę :buttrock: Apropo Błędów w wyświetlaniu... proponuję otwierać w windowsowym IE. Na Firefoxie nie dokońca forum działa poprawnie.Co do imprezki to oczywiście będę, nawet jakbym miał się przejść z buta hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 To tak jak i ja;] trzeba smigać jak pogoda w miare;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Ja tez raczej bede Edytowane 5 Października 2008 przez Chudy Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 po niedzieli mamy zebranie organizacyjne i bedzie juz lista konkursow, i kolejnosc minuta po minucie wszystkich atrakcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 siema jak będzie ciepło to i ja z ziomkami się pojawimy na 3 MZ może i na 4 :bigrazz:dobrze było jakby ktoś na nas czekał w łucce bo my będziemy jechać od kijan itd. żebyśmy trafili xD ale jak co to się jeszcze zgadamy :banghead: pozdrona gazie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Miejmy nadzieje że pogoda dopisze - dłuższy czas forum nie działało i nic nie było wiadomo co się dzieje POZDRO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 a i jeszcze się miałem pytać czy dałoby rade odebrać tabliczke z nickiem o ile jest zrobiona bo mówiłem że wezmę i nie miałem kontaktu bo forum poszło się walić więc teraz pytam czy dałoby rade odebrać na zlocie :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 i ja będę - nawet jak pogoda nie dopisze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 siema Ale będzie jazda ja na 100% będę bo klasztor mam 3 min drogi od domu a jest jakiś odpowiednia godzina spotkania na lotosie żeby wjechać jak rasowa grupa do Lubartowa a na przodzie samochód z logiem LSM co wy na to nie głupi pomysł nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee POZDRO :icon_question: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 szogun210 dobrze mówi ! xDteż bym tak proponował :) ja wpadam z ziomkami na 3 ETZ 251 więc spoko by było gdybyśmy się ustawili gdzieś na CPN-ie i wjechali dużą grupą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi