qba Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 czyli ich oszukałeś! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Jak mogles sie tak podle zachowac :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Nie oszukałem, tylko skorzystałem z możliwości jakie daje mi prawo. Nie pamiętam czy to ja jechałem, nie rozpoznałem się na zdjęciu. :) Edytowane 7 Listopada 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jednym słowem zagrałeś "cwaniaka " :icon_evil: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Kolega z mojego miasteczka ma takiego znajomego motórzyste, który sie wymigał od tego. Była sprawa w sądzie i wygrał. Jazda była niezła, ale widać że można. Powiedział cos, że potencjalny kupiec to jechał, że nie ma do niego nr tel. ani kontaktu, wizął mame za świadka że był wtedy w domu i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Taaa, tylko mi by się nie chciało na mazury jeździć na rozprawę :clap: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragon Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Taaa, tylko mi by się nie chciało na mazury jeździć na rozprawę :cool:Mamie pewnie też. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A co ma do tego moja mama? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragon Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Przeczytaj post Tobika, z później swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Reasumując, jak zrobią mi od tyłu lub w samochodzie, ale na tyle niewyraźne (nocą), że niemożliwe jest rozpoznać kierowcę, to mogę nie przyznać się, nie podać kierowcy i dostanę tylko 300 za nie podanie kierującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 tak ale odrazu przestaniesz byś prawdziwym bratem motonita! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie zrozumiałem aluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Reasumując, jak zrobią mi od tyłu lub w samochodzie, ale na tyle niewyraźne (nocą), że niemożliwe jest rozpoznać kierowcę, to mogę nie przyznać się, nie podać kierowcy i dostanę tylko 300 za nie podanie kierującego? Możesz, tylko lepiej ładnie o to poprosić. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Greedo jak mogłeś przekroczyć prędkość przecież Ty jesteś tak odpowiedzialny stworzyłeś zagrożenie dla ruchu to ograniczenie na pewno było w tym miejscu ustawione żeby zminimalizować potencjalne niebezpieczeństwo, oprócz tego nie przyznałeś sie do winy i nie poniosłeś konsekwencji za własne czyny i oszukałeś stróży stojących na straży prawa. jak mogłeś ??? przecież Ty jesteś taki ach i och, Twój system wartości się chyba załamał??co się stało z mistrzem piekielnej riposty sorki ale nie mogłem sie powstrzymać :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Greedo jak mogłeś przekroczyć prędkość przecież Ty jesteś tak odpowiedzialny stworzyłeś zagrożenie dla ruchu to ograniczenie na pewno było w tym miejscu ustawione żeby zminimalizować potencjalne niebezpieczeństwo, oprócz tego nie przyznałeś sie do winy i nie poniosłeś konsekwencji za własne czyny i oszukałeś stróży stojących na straży prawa. jak mogłeś ??? przecież Ty jesteś taki ach i och, Twój system wartości się chyba załamał??co się stało z mistrzem piekielnej riposty sorki ale nie mogłem sie powstrzymać :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: To miłe, że mnie przepraszasz, przyjmuję ten gest z Twojej strony. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi