Alien27 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Rzeczywiście pogoda była super jak na tęporę roku a i motocykli nawet więcej niż w środku sezonu.Do Nowej Słupi dotarłem sam i trochę później niż planowałem. Pozdrowienia dla chłopaków ze Skarżyska i kolegi z okolic Iłży. :flesje:Żałuję, że nie mogłem przybyć bo pogoda była extra, może los da nam jeszcze szansę w tym sezonie pośmigać przy tak pięknej pogodzie w wiekszym gonie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Co z sobotą? Organizujemy się na przejażdżkę w okolice Żarnowa? Pogoda może będzie - według Onetu 12 stopni i trochę słońca, chociaż to co jest teraz za oknem nie wróży aż tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uksza Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Co z sobotą? Organizujemy się na przejażdżkę w okolice Żarnowa? Pogoda może będzie - według Onetu 12 stopni i trochę słońca, chociaż to co jest teraz za oknem nie wróży aż tak dobrze.Podłączam się pod pytanie: jutro rano (sobota) ruszam do Starachowic. Jeśli nie wyruszacie zbyt wcześnie może zdążę dołączyć, ew. może ktoś w niedzielę chciałby wspólnie pośmigać?Chętnie spotkam się, poznam, popatrzę na żółte liście.. pzdr,ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Co z sobotą? Organizujemy się na przejażdżkę w okolice Żarnowa? Pogoda może będzie - według Onetu 12 stopni i trochę słońca, chociaż to co jest teraz za oknem nie wróży aż tak dobrze.Ja wchodzę, jutro możemy pośmigać dopołudniowa porą. Jakaś propozycja godzinowa startu? Może 10.00???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ok! 10.00. Start z "ROAD WAY" w Kielcach, róg Tarnowskiej i Prostej. Podłączam się pod pytanie: jutro rano (sobota) ruszam do Starachowic. Jeśli nie wyruszacie zbyt wcześnie może zdążę dołączyć, ew. może ktoś w niedzielę chciałby wspólnie pośmigać?Chętnie spotkam się, poznam, popatrzę na żółte liście.. pzdr,ł Ty startujesz z Kielc czy Warszawy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam,nie pośmigam jutro z wami ale spotkac się z Wami moge gdyż będę około 10 na Okrzei w sklpeie Larsona a potem jadę do Liberty Motors także może jakieś zapoznanie się :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Sobota nie zawiodła, pogoda do jazdy była super. Wycieczka do Miedznej Murowanej (koło Żarnowa) na zlot offroad-owy zaliczona. Niedziela zapowiada się jeszcze lepiej.... Edytowane 9 Listopada 2008 przez TomekAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uksza Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ok! 10.00. Start z "ROAD WAY" w Kielcach, róg Tarnowskiej i Prostej. Ty startujesz z Kielc czy Warszawy?????Niestety, przepraszam, ale zamiast do Starachowic, trafiłem na szkolenie z pierwszej pomocy w Warszawie. W świętokrzyskim zawitam dopiero w niedzielę ok południa...Mam nadzieję, że wyprawa była udane i że uda nam (mi) się nadrobić braki następnym razem, pzdr,Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Sobota nie zawiodła, pogoda do jazdy była super. Wycieczka do Miedznej Murowanej (koło Żarnowa) na zlot offroad-owy zaliczona. Niedziela zapowiada się jeszcze lepiej....Naprawdę fajna sobota jak na listopad, pogoda fajna, trasa również. Szkoda iż nie mogłem pojeździć w niedzielę, ale jak wiesz byłem w Głogowie. Ze zdjęć wynika że w niedzielę byłeś chyba na Wiórach???Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Musiałem sobie odświeżyć trasę. I tak jechałem chybił trafił bez mapy. Błądziłem ale dotarłem. Jutro 11 listopada, może defilad... parada motorowa? Chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Musiałem sobie odświeżyć trasę. I tak jechałem chybił trafił bez mapy. Błądziłem ale dotarłem. Jutro 11 listopada, może defilad... parada motorowa? Chętni?O 10.00 pod ROAD WAY'EM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Myślę, że dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Extra pogoda, trasa, dużo motocyklistów na drodze, oby tak jeszcze parę razy i sezon bedzie można zaliczyć do udanych. Arek - dzięki za towarzystwo, tak trzymaj i bądźmy w kontakcie na kolejne przejażdżki, Tomek jak zwykle bez pudła idzie się umawianie z Tobą na wyjazdy i spotkania. Dzięki chłopaki pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekAAA Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Można by powiedzieć, że 11.11 sytuacja była odwrotna. Ruch samochodowy żaden a motocyklowy wzmożony. Tylu motocyklistów w grupach i pojedynczych "śmigaczy" nie często się widuje.Na kolejne wyprawy jestem otwarty. Myślę, że możemy we wtorki planować, a w weekend-y realizować.Dzisiaj czytałem na Onet-cie, że zimy nie będzie - niby efekt cieplarniany i powiew z Afryki. Nie wiem czy się cieszyć czy nie bo na nartkach też lubię śmigać.We wtorek napewno zajrzę - przynajmniej na godzinkę (potem siatka).Czołem! Edytowane 13 Listopada 2008 przez TomekAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien27 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Szczęśliwych i dobrych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego na Nowy 2009 rok, dłuuugich prostych, miękkich winkli, pięknych tras, dobrych dróg, wspaniałych przeżyć na dwóch kółkach i niezapomnianych przeżyć dla wszystkich motocyklistów odwiedzających ten portal składa Alien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi