Lifan Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) :lalag: Tak jak juz dalem znac mam problem z tym oto motorem zakupilem go owszem ale calego w czesciach i tu sie zaczyna moj problem bo niewiem jak to cudo zlozyc bo niemam ani instrukcji ani pojecia jak sie do tego zabrac jezeli by mozna poprosil bym o pomoc w tej sprawie i czy jezeli sie ktos orientuje czy jest moze jakas multimedialna instrukcja jak to zlozyc czyli jakies zdjecia czy opisa jak co do czego zlozyc? :crossy: :wink: :buttrock: Prosze o szybka odpowiedz....? Edytowane 18 Września 2008 przez Lifan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Musisz znalezc serwisowke do swojego motocykla tam bedzie w wiekszosci pokazane co i jak.Milej zabawy zycze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 :banghead: Tak jak juz dalem znac mam problem z tym oto motorem zakupilem go owszem ale calego w czesciach i tu sie zaczyna moj problem bo niewiem jak to cudo zlozyc bo niemam ani instrukcji ani pojecia jak sie do tego zabrac jezeli by mozna poprosil bym o pomoc w tej sprawie i czy jezeli sie ktos orientuje czy jest moze jakas multimedialna instrukcja jak to zlozyc czyli jakies zdjecia czy opisa jak co do czego zlozyc? :icon_eek: :biggrin: :) Prosze o szybka odpowiedz....? Jak masz doswiadczenie w skaldaniu silkikow, zdobedziesz szczegolowy schemat silnika to czemu nie. Ale cos mi sie wydaje, ze lepiej jak oddasz ta szkrzynke czesci mechanikowi. Pomierzy ci te czesci choc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz72 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witaj! Podam ci pare stron gdzie wszystko znajdziesz na temat tego motorka!http://gpz600.ovh.org/ http://chudzikj.republika.pl/ ., Na tym drugim adresie znajdziesz informacje pod GPX 600 a całkiem na dole są schematy instalacji elektrycznej. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 musze poszukac na płytkach bo mialem kiedys gpz-ta takiego i mam gdzies serwisówkę oraz rysunki techniczne do tego modelu. podaj maila to Ci przesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi