Tor Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam,zdejmowałem koło w swoim pierwszym moto (gs500) i nakrętkę mam po przeciwnej stronie niż zębatka.Gdzieś mi sie rzuciło w oczy ,że ma być po tej stronie co łańcuch,czy to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Teoretycznie powinna być z lewej strony ( w przypadku zatarcia łożyska kręcąca się oś nie zrzuci nakrętki) ale sporo motocykli ma nakrętkę ze strony prawej. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi