NaczelnyFilozof Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Ze zbitek zdjęć zrobiłem Cezecie produkcję wideo dla przyszłych pokoleń :icon_mrgreen: Wideo Cezet Youtoube patrzeć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 no maksymalny respect :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Nie ma co jesteś gość z jajami !!! Pełen szacun! Ja w 1994 roku byłem na MZ 251 w Hiszpanii w Oviedo. Ale MZ-ka była prawie nowa... A tu taki staruszek... Najtwardszy z twardych.....!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Filozof jest jednym z najtwardszych kolesi jakich znam... 'cohones' jak arbuzy ;) I co teraz ? 'dookoła' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ... cóż wszystko już powiedzieli (napisali) poprzednicy więc ja tylko ... szacun ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ...hehe ...Naczelny poza gratulacjami wyprawy ...(i tak już dość licznymi :D ) ...........gratuluję okładki i artykułu w MotoVoyager ;) :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Fajna wyprawa... tylko szkoda, że pogoda czasem dokuczała ;) Z drugiej strony ja pindolę, na CZ 350?? Coś podobnym w przeszłości jeździłem... ale nie odważyłbym jechcać... W tym roku planuję objechać Europę, i podaruje sobie Maroko...no ale będę na czymś nowszym i mocniejszym, :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Naczelny Filozofie, Twoją relacje przeczytałem wcześniej na łamach 4rum AT i nadal jestem pod wrażeniem. Gratulacje również okładki i relacji w MotoVoyager :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gert Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 :crossy: SZACUNEK. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 podoba mnie sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 podoba mnie sie ! Naczelny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefan Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 niesamowite wielki szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Bo czeskie motocykle są niezniszczalne! Sam miałem Jawę TS 350 (bardziej awaryjny i ogólnie gorszy motocykl - mimo, że nowszy), którą kupiłem za 450pln i po delikatnym serwisie (wymiana uszczelnień, łańcuch DID, itd) służyła mi całkowicie bezawaryjnie przez calutki sezon... Bo każdy posiadacz Czeski wie, że w tych motocyklach mogą się zepsuć tylko i wyłącznie dwie rzeczy (reszta jest niezniszczalna) - albo elektryka albo mechanika :icon_razz: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gert Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 heh a mnie sie wydawało ze wyprawa wokoł naszego kraju to nie lada wyzwanie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi