Aśka Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No dobra, teraz to ja mogę nawet bez kulek grać-zabieram obstawę z treningów muay thai :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Tae-Kwon Do :crossy: Większe szanse będziecie mieć ze mną chyba na kulki :biggrin: Pani Aśko...A może rozgrywki w kategorii OPEN??? Co kto umie (i ma) to stosuje...... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Tae-Kwon Do :buttrock: Większe szanse będziecie mieć ze mną chyba na kulki :icon_twisted: Pani Aśko...A może rozgrywki w kategorii OPEN??? Co kto umie (i ma) to stosuje......Z Tobą to ja się nie bawię-Ty masz polem siłowy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No właśnie. Z za mojego pola siłowego te karabinki wyglądają, jakby były zabawkowe... :bigrazz: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Z Tobą to ja się nie bawię-Ty masz polem siłowy :lalag: Jiu-Jitsu... Pas zielony :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) zabieram obstawę z treningów muay thai :icon_twisted: [/color] Tae-Kwon Do :buttrock: Jiu-Jitsu... Pas zielony :icon_mrgreen: Ale będzie jatka :icon_mrgreen: EDIT: Łzy zalewają mi monitor, żal ściska serce..... Niestety pole siłowe nie obroniło mnie przed sprawami, które uniemożliwiają mi wzięcie udziału w jutrzejszej demolce...... Mam nadzieję, że do trzech razy sztuka... Edytowane 8 Listopada 2008 przez ZIGGI Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 jutrzejszej demolce...... 15ty!!!!!!!!!!!!!!PIĘTNASTY!!!!!!!!!!!!!!!!! piętnasty listopada jest ZA TYDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 15ty!!!!!!!!!!!!!!PIĘTNASTY!!!!!!!!!!!!!!!!! piętnasty listopada jest ZA TYDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asia, przeliteruj :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 :notworthy: :lapad: :notworthy: Za szybkie jest moje życie... świat za nim nie nadąża :icon_rolleyes: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 ;) :biggrin: :banghead: Za szybkie jest moje życie... świat za nim nie nadąża :icon_twisted:Nie ma tego złego-przynajmniej nie czekaleś wczoraj na nas pod halą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 1. ZIGGI + 12. Aśka3. 4. Teosik + 15. wolkan6. Mod-ek7. JESUS8. elqjp9. Adam10. miro11-12.Janek + 114. Peterek (13-tka podobno pechowa jest).15. Engels16 - 17. Daniel + Monika Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witamsie mozna pod(do)laczyc?rozumiem,ze gra w sobote (15.11.08) godz. 10.00tylko gdzie?czy "Motocyklowa grupe paintballowa" obowiazuja specjalne zasady;] typu:-koniecznie na 2oo?-wytatuowany tlok na ramieniu?etcpzdrw Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie no bez motocyklowej dziary nie masz się co pokazywać!!! ul. Złota 72. Jadąc od ronda ONZ w kierunku Jerozolimskich skręcasz w pierwszą w prawo(czyli w zlotą wlaśnie), jedziesz prosto, skręcasz w prawo w Twardą i zaraz za skrzyżowaniem jest brama z szyldem frag factory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie no bez motocyklowej dziary nie masz się co pokazywać!!! ul. Złota 72. Jadąc od ronda ONZ w kierunku Jerozolimskich skręcasz w pierwszą w prawo(czyli w zlotą wlaśnie), jedziesz prosto, skręcasz w prawo w Twardą i zaraz za skrzyżowaniem jest brama z szyldem frag factory oki fajniegra jakos zespolem (MGP kontra reszta swiata), czy to juz na miejscu-kto kogo "zabija"? 1. ZIGGI + 12. Aśka3. 4. Teosik + 15. wolkan6. Mod-ek7. JESUS8. elqjp9. Adam10. miro11-12.Janek + 114. Peterek (13-tka podobno pechowa jest).15. Engels16 - 17. Daniel + Monika18. Piotr Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Wygląda na to, że będzie nas wystarczająco dużo, żeby mordowac sie między sobą :) Podział na grupy na miejscu, zazwyczaj w sposób przypadkowy(chociaż staram się zawsze ewentualnych graczy profesjolanych zgarniać do siebie :icon_eek: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi