MichaelO Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No właśnie, tyle że proponuję małą zmianę - ty dostaniesz tyle kulek ile masz przeciwników i ani jednej więcej, my za to do pełna, i szczur nie może pomagać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No właśnie, tyle że proponuję małą zmianę - ty dostaniesz tyle kulek ile masz przeciwników i ani jednej więcej, my za to do pełna, i szczur nie może pomagać :wink:OK. Ale jak skończą mi się kulki, to będę mogła Was wykańczać kolbą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 OK. Ale jak skończą mi się kulki, to będę mogła Was wykańczać kolbą :icon_razz: Hmmm, miałem się dopisać do listy... ale w takiej sytuacji to nie wiem... :wink: PS. Wydaje mi się, czy przybyła Ci jedna kreska w podpisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 OK. Ale jak skończą mi się kulki, to będę mogła Was wykańczać kolbą :icon_mrgreen: :banghead: :biggrin: :icon_eek: Zaczynam mieć wątpliwości... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 PS. Wydaje mi się, czy przybyła Ci jedna kreska w podpisie?Gratuluję spostrzegawczości :banghead: I Panowie! Co Wy tacy płochliwi?! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Liściasty? A kto nam będzie zniżki załatwiał Hę? Ale temat tam tym swoim i tak wrzuć-im nas więcej, tym lepiej :) I właśnie-wszyscy się domagali jak najszybciej, a tu taka marna frekwencja? To już następna sobota! Dałem wiedzą już i szykują się Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Gratuluję spostrzegawczości :) I Panowie! Co Wy tacy płochliwi?! :) Chodziło mi o tą sugestię, że mogą się skończyć kulki, nie wiem czy opłąca się jechać jeśli miałoby zabraknąć :) Co żeś znowu nawywijała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Co żeś znowu nawywijała ?Tradycyjna parkingówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 I Panowie! Co Wy tacy płochliwi?! :biggrin: [/color] Wiesz.... facet parę lat po ślubie.... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Tradycyjna parkingówka :) Kto moto podniósł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 1. ZIGGI2. Aśka3. 4. Teosik + 15. wolkan6. Mod-ek7. JESUS8. elqjp9. Adam10. miro11-12.Janek + 114. Peterek (13-tka podobno pechowa jest).15. Engels16 - 17. Daniel + Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Kto moto podniósł :icon_rolleyes: szczurek moto podniósł i SP........... NA KASK :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Kto moto podniósł :icon_rolleyes: szczurek moto podniósł i SP........... NA KASK :icon_mrgreen: Nie szczurek, chyba nie pomagał, bo Aśka rogi mu przyprawiła :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Nie szczurek, chyba nie pomagał, bo Aśka rogi mu przyprawiła :PAle tylko na jeden dzień-już wszystko wróciło do normy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Gratuluję spostrzegawczości :D I Panowie! Co Wy tacy płochliwi?! :D Bo będzie że Kobieta mnie bije... :banghead: A tu wstyd oddać... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi