Aśka Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 I co? To już wszystko? :P Jest tak:żeby pograć w sobotę musimy mieć rezerwację i co najmniej 10 osób. Jeżeli będzie nas mniej, to zostają dni otwarte w środę po 17 i niedzielę 11-17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Halo halo mamy piątek a chętnych jakoś nie widać. Co zatem robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 szkoda... nic to, zyje sie dalej;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Słuchajta ludziska. Możemy się dołączyć do innej grupki. Idziemy? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Słyszeliście coś o jakiejś nowej miejscówce w okolicach wołosko/wilanowskich? Spróbuję się dowiedzieć więcej, ale jak już pozaliczam te wszytkie badziewne przedmioty na polibudzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Słyszeliście coś o jakiejś nowej miejscówce w okolicach wołosko/wilanowskich? Spróbuję się dowiedzieć więcej, ale jak już pozaliczam te wszytkie badziewne przedmioty na polibudzie :D Oj Micheal, Micheal... To Ty sobie zaliczaj, a my Ci jutro wieczorem jak stamtąd wrócimy, powiemy czy warto, żebyś się coś dowiadywał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 31 tak :buttrock: 24 nie :banghead: tak szybko nie dam rady planów zmienić :icon_evil: po złości to robicie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Oj Micheal, Micheal... To Ty sobie zaliczaj, a my Ci jutro wieczorem jak stamtąd wrócimy, powiemy czy warto, żebyś się coś dowiadywał ;) O żesz ty.... Kusisz :P To może ja będę jutro a ty w środę za mnie zaliczysz sieci neuronowe co? :P Edytowane 24 Stycznia 2009 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 O żesz ty.... Kusisz :P To może ja będę jutro a ty w środę za mnie zaliczysz sieci neuronowe co? :P Ale lepiej będzie Ci szła nauka, jak się nieco odstresujesz :icon_mrgreen: Godz. 10 ul. Wynalazek 3 :buttrock: Castro-mnie za tydzień nie będzie w Warszawie, więc odpadam z zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 I d%pa myślełem że data ustalona a tu ciach i teraz to tylko mogę się kulkami pobawić Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 straszna cisza w temacie... cos, gdzies, kiedys? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja "się strzelałem" wczoraj tutaj: http://www.fragfactory.pl/ Niezłe miejsce, bo w Centrum, pod dachem, więc jak najbardziej na nadchodzącą jesień. Fajnie, że temat odgrzany, bo adrenalinka, prawie jak na moto... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 nic w temacie, na nadchodzacawiosne? Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 W tą sobotę strzelałem się w Frag Factory. Ale, że forum leżało to i nie miałem jak dać znać. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 jak lezy to nie poradzisz :) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi