Peterek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Oj Majkel... coś bredzić zaczynasz ;) Czy 20 grudnia komus pasuje? :biggrin: czyli do świąt nie dożyję :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 A co ja karp jestem ???? :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Aśka załuż może nowy temat bo ten spamem leci i ustal date bo i ja bym postrzelał Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Listek-generalnie po to jest jeden temat, żeby śmietnika nie robić zakładając co chwila nowy ;) No ale chcecie czy nie-plan jest taki: sobota 20 grudnia http://www.gamp-paintball.pl/ Jacyś chętni? :icon_twisted: 1. Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A jakaś godzina jest? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Proponuję 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Niestety, tę kolejkę muszę odpuścić :icon_razz: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No to pozniej karniaka musisz walnac :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam GL wybiera się ale w ten weekend w niedziele dokładnie na godzine wstępnie 10 00 do fragfactory czyli do szkoły postrzelac. Jak ktoś ma chęc to zapraszam im wiecej osób do zabicia w grudniu tym lepszy sezon 2009 he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxŁódź Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Czolem Jak by ekipa z Łodzi chciala sie postrzelac w painta to zapraszam do siebie - dobra promo zrobi dla grona motonitow :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Witam GL wybiera się ale w ten weekend w niedziele dokładnie na godzine wstępnie 10 00 do fragfactory czyli do szkoły postrzelac. Jak ktoś ma chęc to zapraszam im wiecej osób do zabicia w grudniu tym lepszy sezon 2009 he he O, to ja się chętnie przyłączę. Chyba, że będę się nadal czuć tak fantastycznie jak teraz :banghead: Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jak by co jutro czyli 14-12-2008 roku na Fragfactory o 11 00 walka na kulki jak ktos chętny zapraszam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak by co jutro czyli 14-12-2008 roku na Fragfactory o 11 00 walka na kulki jak ktos chętny zapraszam i jag było pisać coś listek żyjesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 i jag było pisać coś listek żyjesz :biggrin: Oj byyyyyyyyyyyło :icon_twisted: Były też stanowczo za mocne markery jak na moje delikatne ciałko ;) http://picasaweb.google.pl/Aska.Radian/Ja#...660200226406370 Ale mimo to, zabawa przednia :lalag: Następne mordowanie pewnie jakos po niwym roku-szykujcie się! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 o matko jedyna Aśka to Oni strzelali do Ciebie z 2m czy bez synchronizacji markerów lecieliście? a może dali Wam stare kulki?? w każdym razie współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi