kamilyzf Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam.Dzisiaj po zrobieniu jakiś 140km zauważyłem że w moim kocie temperatura silnika wcale nie wzrosła do około 75 jak zawsze tylko utrzymywała się na poziomie 60, a termometr działa bo po powrocie zrobiłem mu sporą przegazówkę i wskaźnik zaczął się podnosić.Czy może być tego przyczyną pogoda - jest dość chłodno?pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Najprawdopodobniej? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam....Czy może być tego przyczyną pogoda?...pzdr.czujnik temp. umieszczony w chlodnicy a nie w obrebie silnika, wszystko jest w porzadkupozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 czujnik temp. umieszczony w chlodnicy a nie w obrebie silnika, wszystko jest w porzadkupozdr +1,Thunderace oraz YZF 750 maja tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilyzf Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dzięki ;) a myślałem że to termostat i jutro miałem go wyciągać ;) .jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi