MOC Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Sorrki za opoznienie dzis juz przesylka zostala nadana... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Sorrki za opoznienie dzis juz przesylka zostala nadana... :flesje: Witaj! Już go mam!!!!!.Jest SUPER.Jeżeli będzie chodził tak jak wygląda to rewelacja.Jestem Twoim dłużnikiem,mam nadzieję,że kiedyś się spotkamy na jakiejś imprezie weterańskiej i wtedy będę mógł się odwdzięczyć.Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Spoko, czekam na wiesci o tym jak bedzie chodzil na tym gazniku... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi