Gość yeuop Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 witam!tak mi sie cos wydaje, ze wielu sie zniecheca przed podrozami, bo to sprzet nie taki i w ogole..swoja pierwsza dluzsza podroz odbylem na dymiacym cwajtakcie i bylo fajnie :banghead:zachecam do podobnych wypadow! opis (od polowy w dol jest po polsku) i fotki (marnej jakosci, bo skanowane) sa tutaj: yeuop.unas.cz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 I pojedynczym włosem łonowym można holować łodzie :buttrock:.Dlatego w następnym sezonie znów jadę gdzieś Uralcem :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 tak mi sie cos wydaje, ze wielu sie zniecheca przed podrozami, bo to sprzet nie taki i w ogole..swoja pierwsza dluzsza podroz odbylem na dymiacym cwajtakcie i bylo fajnie :crossy: Zwajtakty. Szczególnie socjalistyczne. Zawsze najlepsze na dalekie wyprawy. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Podziwiam, i nie rozumiem, ale wciąż podziwiam... Myślę że prawdziwy podróżnik nie może być nadto odpowiedzialny, ja z takim zapłonem nie wybrałbym się nawet do pracy chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi