Gość Lefthandy Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W istocie. Wyskoczyłem sobie za blok żeby poświrować na takiej dróżce z kostki bauma całej zaśnieżonej na wpół roztopionym śniegiem. Fajnie się ślizgało. Ale najśmieszniejsze jest to, że przywaliłem już w garażu jak do niego zjechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Sama kropelka nie pomoże :lapad: :i :icon_biggrin: na pewno niedługo Ci odleci :notworthy: popraw to lutownicą od środka albo po prostu zmień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekdoc Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a bylo po lodzie jezdzic?:) No i właśnie to się nazywa bezcenne doświadczenie. Przyglebił,zabolało i teraz już wie czym się kończą zabawy polegające na "niewłaściwym użytkowaniu pojazdu" :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Trochę z rana grzebałem w internecie i zobaczcie jaka ofertę ma Lifan w panelu 400cc http://www.alibaba.com/showroom/400cc/--12...--------/2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Trochę z rana grzebałem w internecie i zobaczcie jaka ofertę ma Lifan w panelu 400cc http://www.alibaba.com/showroom/400cc/--12...--------/2.html Witam, dziekuje za nowinki,pozdrawiam :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Sama kropelka nie pomoże :lapad: :i :icon_biggrin: na pewno niedługo Ci odleci :notworthy: popraw to lutownicą od środka albo po prostu zmień. Dlaczego? Pierwszy też skleiłem kropelką jak mi pękł gdy zaliczyłem glebę w lipcu i trzyma dobrze to ten chyba też powinien się trzymać :biggrin: Edytowane 1 Marca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To znaczy ze jak nasze kochane chińczyki kleimy chińska kropelką to efekt jest z najwyższej pułki. :icon_biggrin: Pozostaje wniosek;Japończyki należy kleić japońską kropelką,europejskie europejską a amerykańskie wszystkim :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zdecydowanie tak. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zdecydowanie tak. :D Witam,pozostaje tylko szukac chinskich,,kropelek;; w razie potrzeby :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Drogi Mikołaju widzę ze jednak ostatnio nie zaglądasz do super marketów pewnie czas prezentów które roznosiłeś przed Nowym Rokiem nadwyrężył Twój budżet :notworthy: a może już jakieś nowe cacko stoi w garażu :icon_biggrin: Wracając do kropelek to chińskich jest najwięcej i dobrze się sprzedają ponieważ są :wink: dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No, póki co trzyma się na tej kropelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILIUS Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No, póki co trzyma się na tej kropelce. A ile przejechałeś km.? Ja na twoim miejscu jednak podlał bym od wewnątrz lutownicą po co zgubić :icon_biggrin: podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 I tak do wymiany. Teraz przynajmniej mi je zamówią bo jednego nie chcieli. Zauważyłem, że przy glebie zawsze lecą szkła od kierunków. Natomiast żarówki są całe i śruby nie są pogięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi