YAGO Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) powiem szczrze daruj sobie albo kup akcesoryjny :crossy: i wes tez sobie gleboko do serca to co napisal adam...czasem sie zastanawiam czy te wydechy to faktycznie dla przyjemnosci posiadacza czy tylko dla wq/podniecania innych.... Edytowane 9 Września 2008 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) Ja już nie wiem co się ze mną dzieje, czy się zbyt szybko starzeję ale jak dorwę tego debila co koło mojego domku lata o godz. 02:00 w każdy weekend to mu wpakuje w dupe zawartość pianki montażowej :crossy: Można sobie umilić dźwięk aftermarket'em ale puste wydechy w czterocylindrówce to ani przyjemność ani moc - takie discopolo pier*olone... Pozdro all :eek: edit: zmiłuj się nad takimi staruchami jak ja i kup sobie np: http://cgi.ebay.co.uk/Yoshimura-RS3-exhaus...id=p3286.c0.m14 Edytowane 9 Września 2008 przez Klapek Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja już nie wiem co się ze mną dzieje, czy się zbyt szybko starzeję ale jak dorwę tego debila co koło mojego domku lata o godz. 02:00 w każdy weekend to mu wpakuje w dupe zawartość pianki montażowej ;) Można sobie umilić dźwięk aftermarket'em ale puste wydechy w czterocylindrówce to ani przyjemność ani moc - takie discopolo pier*olone...Pozdro all :buttrock:edit: zmiłuj się nad takimi staruchami jak ja i kup sobie np: http://cgi.ebay.co.uk/Yoshimura-RS3-exhaus...id=p3286.c0.m14 ta :eek: ja chyba tez sie zestarzalem, moze nie ma mochoty na pianke itp. ale irytuje mnie to.... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 nikt sie nie zestarzał ;] ja jestem młody a wiem ze pusty wydech to poprostu wies;] to jest cos ala przyciemniane szyby w golfie. Wiecej buczy niż jedzie. nie zrobisz z japońca harego, a ludzie beda wieszac na tobie psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi