Zbychub Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Poszukuję materiału odblaskowego do naszycia na kurtkę. Może ktos z was wie gdzie mogę kupić pasy szersze niz 5 cm , bo takie własnie spotkałem na allegro. Szukam w okolicach sosnowca dąbrowy czeladzi i będzina jeśli dalej to też nie problem.Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2008 przez Zbychub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Spróbuj u producentów odzieży BHP. Oni mają różnego rodzaju taśmy i można je kupić indywidualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 heh, 5cm faktycznie na moich szelkach odblaskowych też są pasy o szer. równych 5cm... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 "Poszukuję materiału odblaskowego do naszycia na kurtkę. Może ktos z was wie gdzie mogę kupić pasy szersze niz 5 cm , bo takie własnie spotkałem na allegro. Szukam w okolicach sosnowca dąbrowy czeladzi i będzina jeśli dalej to też nie problem.Pozdrawiam" Sprawdz tutaj: http://www.integart.com.pl/article-view.ph...u=334&srcWrd=D4 , na dole strony w tytule CENA jest podana za metr bieżacy (paski 5cm :crossy: ) i za metr kwadratowy wiec mozna pewnie kupic tylko trzeba sobie pociac. Rolka o szerokosci 98x100. Nawet w Sosnowcu maja oddzial.Pzdr Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychub Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 "Poszukuję materiału odblaskowego do naszycia na kurtkę. Może ktos z was wie gdzie mogę kupić pasy szersze niz 5 cm , bo takie własnie spotkałem na allegro. Szukam w okolicach sosnowca dąbrowy czeladzi i będzina jeśli dalej to też nie problem.Pozdrawiam" Sprawdz tutaj: http://www.integart.com.pl/article-view.ph...u=334&srcWrd=D4 , na dole strony w tytule CENA jest podana za metr bieżacy (paski 5cm :flesje: ) i za metr kwadratowy wiec mozna pewnie kupic tylko trzeba sobie pociac. Rolka o szerokosci 98x100. Nawet w Sosnowcu maja oddzial.Pzdr Widzisz googlowałem troche i trafilem na ta strone ale nie zwrociłem uwagi na oddziały :wink: Dziekuje za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisperer Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Cześć, Polecam Reflexite mają świetne taśmy pryzmatyczne dużo lepiej odbijające światło niż typowe odblaskowe 3m. Takimi taśmami obklejone są nowe samochody miśków. Zakupiłem od firemki ze śląska EKO-TECH parę metrów do oklejenia pojazdów dla ochroniarzy i naprawdę widoczność aut wzrosła. Wiem że ten Reflexite robi też taśmy pryzmatyczne na rzep czy w formie obszycia materiałowego. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi