Chudy Lbn Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Właśnie,do kogo i kiedy można wpłacic kasiore na tabliczki? I ja chcialem to samo pytanie zadać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 WITASKI!!!Jutro odbieramy drugą partię tabliczek( jeszua,MATI, TYTUS,Ciri,itd).Ktoś jeszcze chce tabliczkę? Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: PEES Wcześniej zamówione dla Cobry, Hajo i innych mamy w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja bym chciał... nick Raptor :icon_biggrin: Ale co z monetą? Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 JOAŚKA ma chyba prywatną mennicę :icon_biggrin: bo ja też staram się dowiedzieć gdzie i jak dostarczyć Jej polskie złote, ale jak na razie bezskutecznie :wink: Chyba że JOAŚKA zbiera nicki chętnych i robi te tabliczki żeby potem do nich ze śrutówki strzelać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 WITASKI!!!Jutro odbieramy drugą partię tabliczek( jeszua,MATI, TYTUS,Ciri,itd).Ktoś jeszcze chce tabliczkę? Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: PEES Wcześniej zamówione dla Cobry, Hajo i innych mamy w domku.Fajosko ;) :biggrin: :DCzekamy do weteranów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 y0y0 kurde nie wiem czy będe na weteranach jeżeli dałoby rade się z kimś zabrać to chętnie bym pojechał na Borki chyba że bym się z kimś stykną na lbn i mógłbym odebrać jeżeli jest dla mnie zrobiona bo na weteranac nie będe miał czasu ;/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 WITASKI!!!Jutro odbieramy drugą partię tabliczek( jeszua,MATI, TYTUS,Ciri,itd).Ktoś jeszcze chce tabliczkę? Znaczy sie dla mnie tez juz jest ???` :buttrock: Fajnie. :crossy: Do odbioru w Borkach :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 WITASKI!!!Jutro odbieramy drugą partię tabliczek( jeszua,MATI, TYTUS,Ciri,itd).Ktoś jeszcze chce tabliczkę? Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Jeszcze raz dzięki Joaśka. :banghead: Z pracy w waszym mieście chyba zrezygnuję. Popytałem znajomych, twierdzą, że ludzie mało solidni i w Lublinie nie mają już chętnych do pracy. Więc do zobaczenia w Borkach. :evil: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalej Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja bym chciał ta tablice z napisem Szalej :icon_question: Tylko w lbn bym ją odebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 JA tak jak juz pisałem wcześniej , tabliczka z napisem 'Chudy' I tez bym odebrał w Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Droga kolezanko Joanno:tabliczki : Lonka i Merh spoczywają już dumnie powyzej i ponizej tablicy hondolota. wygladają slicznie :rolleyes: ogromne podziekowania za sprawną akcję.widze ze chetnych nie brakuje :wink: do zobaczenia na weteranach.pozdrowki ode mnie i Lonki :banghead: gazda pytoł co robimy z naszywkami.ponoc w Czernym kocie w łucce tanio robią rozne ciekawe rzeczy.koszulki z nadrukiem za 18zł(zamawiał dla siebie i chwalił wykonanie) wiec moze zapytam na tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Marhu ! :rolleyes: Pytaj się pytaj ja też bym chęnie zabrał taką koszulkę z nickiem i logiem Motocykla :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyRS Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja również robiłem nadruki w Czarnym Kocie :wink: Szybko, sprawnie i solidnie ale przede wszystkim tanio :biggrin: Jak by było coś wiadomo to na koszuline byłbym chetny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 :crossy: :crossy: Koszulki stowarzyszeniowe LSM-u juz sa woowowwo zajje...............e :wink: :biggrin: .. hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) :D ;) Koszulki stowarzyszeniowe LSM-u juz sa woowowwo zajje...............e :( :biggrin: .. hihihihihihi OJJJJJJ TAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!!!!!!!! :banghead: :clap: :crossy: Teraz bym chciał bluzę na zime ;P Edytowane 13 Września 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi