Trauma Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Właśnie otrzymałem blachę. I Pragnę podziękować za tabliczkę :notworthy: i za życzenia :notworthy: ;). I również już życzę udanych Świąt Wielkanocnych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natasha Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dziękuję za info, poczekam cierpliwie na innych chętnych :biggrin: Pozdrawiam :buttrock: ZiGi Witam. Dołączam się do chętnych. Chciałabym tabliczkę z napisem NATASHA. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To jeszcze i ja ;) Poproszę drugą tabliczkę z napisem: AGNIESZKA i napisem MANIEK (bo mnie brat molestuje, że takie fajne tabliczki mamy, a on nie :icon_razz: ) Joasiu, dziękuję z góry! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jaki może być wymiar tabliczki? Taki sam jak motocyklowa blacha, czy można mniejszą? Piszę się na blaszkę. Jaki koszt- 15zł, czy coś się zmieniło? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Cena nadal 5 zł sztuka. Jeżeli chcesz, to napisz mi na PW swój e-mail, to Ci prześlę zdjęcie i zobaczysz jak wygląda w porównaniu do tablicy rejestracyjnej. Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Agnieszko, ja poproszę foto: [email protected] Dzięki :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odświeżam temat, bo już kolejny miesiąc idzie ;) Kolejną poproszę tabliczkę - SYLWIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiGi Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No właśnie fajnie by było jakby coś ruszyło z tym tematem, bo też chętnie na taką tabliczkę się piszę ZiGi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżery Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Za piątaka to i ja z chęcią się piszę ;) Proszę o tabliczkę z napisem: DŻERY Po odbiór mogę zgłosić sie podczas ładnej pogody do Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżery Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 sorki ale się nie cierpliwie, a o tabliczkach cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi