pagi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 P.S.Jedziecie "na rybke" w środe? bo może dołączymy do grupy? (na miejsce docelowe sami już dojedziemy, co by nie spowalniać całej grupy :) :) ) jakby nie padalo, to bym sie przejechal tyle ze nie wiem gdzie to jest ;)jezli bedziecie jechali to zabiore sie z wami :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Kladiusz, a po co?I tak widać, że wylosowałeś pilnowanie sprzetów, bo na więszkości fotek jesteś obok Bandita, podczas gdy reszta poszła pewnie laski wyrywać :) No chyba, że niedowidzę :cool:Oooo "Zielony" sie odezwał :) ;) Byś polatał z nami :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 "Termin: srodaStart: Torwar, godz. 17:30, ruszamy 15 minut później...Cel: "Przystanek Tarchomin"... już tam byliśmy, ale... tym razem będzie tam ognisko Trasa: jedziemy Trasą Siekierkowską, Wałem i nad Wisłą aż do Modlińskiej, potem zabieramy jak zwykle na BP pozostałych (ok. 18:30)... i dalej do miejsca przeznaczenia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)Na miejscu dla każdego będzie czekać porcja kiełbasy, pieczywko, kijek, dodatki... w sumie wyjdzie po kilka złotych na głowę...Oczywiście dla bardziej wygłodniałych kuchnia przygotuje na życzenie coś z lokalnego menu (IMG:style_emoticons/default/mrugacz.gif) " to ja pewnie na BP podjade ....chyba ,ze gdzies wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja mniej wiecej wiem gdzie to moze byc. Kiedys mieszkalem w tych okolicach :notworthy: Bede lecial z okolic Torwaru, ale chyba na BP sam dojade, bo moj motocykl nie lubi przeciskania sie w korkach w grupie :biggrin: To Janek moze sie gdzies zgadamy po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Oooo "Zielony" sie odezwał :eek: :) Byś polatał z nami :bigrazz: Ostatnio Zielonemu szybko się gumy kończą :) No pochwal sie Krzysiu, pochwal..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 bede na BP, jakby co to poczekajcie chwile ale na 18.30 powiniennem zdarzycpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No ja niestety nie będę...po dojeździe do pracy stwierdzam ,że cos po niedzielnej wycieczce stało się w moto z przednim zawieszeniem (ehh polskie drogi).Prawdopodobnie rozsypały sie łożyska w główce ramy(były już w fatalnym stanie) ,albo skrzywiła się felaga lub tarcze cham. Objawy sa takie ,że sa straszne wibracje i "bicie" koła oraz wpadanie w zakręcie w shimmy...dodatkowo słysze jakieś dziwne tarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Oooo "Zielony" sie odezwał :flesje: :flesje: Byś polatał z nami :flesje: A weź! Ja sie, kurka, boję prędkości, a czytałem tutaj wypowiedź kolegi od Zygzaka, że wy zapitalacie jak nieprzytomni! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A weź! Ja sie, kurka, boję prędkości, a czytałem tutaj wypowiedź kolegi od Zygzaka, że wy zapitalacie jak nieprzytomni! :smile:Taaaaaaaak, boisz sie?!?!!?? .................. to ciekawe za co tyle punkcików nazbierałeś po odebraniu 10-ki :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Taaaaaaaak, boisz sie?!?!!?? .................. to ciekawe za co tyle punkcików nazbierałeś po odebraniu 10-ki :wink: Oj, tam stare dzieje - to już miesiąc temu było :biggrin: Podobno w tym tygodniu Ruciane-Nida na rozkładzie. Prawda li to? Niech ktoś pogodę zamówi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja odpadam, jade nach Kletno .............................. a pogoda jaka ma być to każdy widzi :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 i ja odpadam z przyczyn wymienionych kilka postow wyzej, nie wyrobie sie z naprawa moto...,ale chlopaki chyba byli chetni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 W sobotę można by coś polatać. Niedziela mi odpada. Hmmmm, spojrzałem na ICM....... 12 *C sobota.... gdzie ja mam podpinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 jezeli ktos bedzie chcial gdzies polatac piszcie, jak tylko nie bedzie padac pojade rowniez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 W sobotę można by coś polatać. Niedziela mi odpada. Hmmmm, spojrzałem na ICM....... 12 *C sobota.... gdzie ja mam podpinki??? brrr ja wczoraj wieczorkiem polatałem i powiem szczerze pi*dzi zdrowo, moze ktos leci na bajzel a potem cos posmigac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi