Jeżyk Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 W Sandomierzu byłem w zeszłą niedziele.A może ktoś chętny na północny-wschód z przelotową 100-120 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 W Sandomierzu byłem w zeszłą niedziele.A może ktoś chętny na północny-wschód z przelotową 100-120 ?A jakby co, to co masz na myśli? :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Bosze, juz po 2 a u mnie impra na całego.Spontanu mi sie zachciało a teraz nie mogę niedopitych z domu wygonić :icon_twisted: Jakbym sie nie pojawił to zaspałem. Dzwońcie i budźcie. Dogonię :) K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Bry :notworthy: Dzieki wszystkim za przejazdzke, tak sobie podliczylem i wyszlo ok 550 km, mysle ze niezly wynik jak na jeen dzien, fakt moze malo zwiedzilismy ale mi osoboscie chcialo sie pojezdzic ;) mam nadzieje ze jeszcze nie raz bede mogl sie pzrejechac w dobrym towarzystwie :notworthy: pozdrawiam wszystkichpeace :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Witam.I jak Wam poszło?Jeszcze nie robiłem długich tras na moto, postanowiłem sprawdzić jak pójdzie mi samodzielnie (co by nie być ciężarem grupy)droga do Sandomieża. Poszła. ;) Pop......ło mi sie trochę po drodze i zachaczyłem o Puławy :notworthy: Potem już Sandomież, Ostrowiec Swiętokrzyski, Radom, Wa-wa. Jestem padlina :clap: a d.pa odpadła mi gdzieś po drodze. Za dlugo pisałem. Widzę że poszło dobrze :notworthy: :notworthy: Edytowane 7 Września 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam,dzięki za super przejarzdzke :crossy: i miłe towarzystwo :smile: Do następnego razu :buttrock: PzdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Co tu mówić było super, aż 9 motocykli a jechało się rewelacyjnie,Kuba jak zwykle świetnie prowadził , naprawdę super trasa i rewelacyjne zakręty ,ehhh szkoda ,że pod warszawą takich nie ma.W sumie to nie ma co pisać bo nie zwiedzaliśmy tylko jeździliśmy,ale o to chodzi ,żal było takiej pogody tracić i chyba nikomu nie chciało się dziś łazić, no ale coś tam widzieliśmy : Kurozwęki i Sandomierz zaliczonehe he fajna była końcówka ,sznur stojących samochodów z perspektywą spędzenia wieczoru w korkach a my środeczkiem gęsiego :crossy: Pagi - a mówią ,że nakety to tylko na miasto ,a tu bez problemu daliśmy rade prawie 600 km wykręcić jednego dnia i to z przelotową czasem całkiem niezłą ;) co tu dużo mówic to mój rekord dzienny :cool: (co prawda cudem uratowałem się raz przed wywrotką ,ale mam nauczke na przyszłość - na polskich drogach nie odrywajcie ręki od kierownicy...)Szkoda ,że zacząłeś jeździć z nami pod koniec sezonu...bo kilka fajnych wypadów cie ominęło,ale jeszcze się najeździmy :smile: P.S. Fotki będą jutro bo mi się już dziś niechce :buttrock: ,ale nie liczcie na wiele jest ich kilka bo ... nie miałem w sumie gdzie robić :buttrock: ile można klikać stacji benzynowych :biggrin: Edytowane 7 Września 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Dzięki za wypadzik :buttrock: Trasa bardzo fajna chodź czasem bałem się że zgubie plecaczka Paulinę. Drogi w Polsce powodują silne bule rąk i du** :crossy: Moim zdaniem było trochę za szybko. Wyjazd do Kazia dolnego to była inna bajka. Ci co byli to potwierdzą. Dla mnie dziś to był mały wyścig, ale może się starzeje :smile: Towarzystwo bardzo fajne. Miło było poznać nowe osoby na żywo, w tym słynnego Klaudiusza :buttrock: Dziś było bez policji i mandatów, chodź straż "wiejska" chciała się wykazać na rynku w Sandomierzu. Pozdrawiam wszystkich :biggrin: Edytowane 7 Września 2008 przez bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Hi, Lekko padniety i ja się melduję. Dla mnie odkryciem była traska z N Słupi do Łagowa. Ależ tam się łuki zbierało......mmmmm, Was jakieś tam samochody poblokowały, my z pagim mogliśmy troszkę poszaleć z przodu :smile: Jak dla mnie najbardziej twardym zawodnikiem była Paulina (mam nadzieje ze nie pomyliłem imienia :buttrock: ), nawet słówka narzekania, łoł. Najwiekszym marzeniem w Sandomierzu było dla mnie zdjąć buty, ale jako że nikt nie zamówił sosu serowego nie było by na co zganiać..... :crossy: Do następnej razy. Thx K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No dziewczyny i chłopaki, fajny wypadzik, właśnie Piwko zimne sącze i tak myśle że naprawde dobrze nam szła jazda jak na 9 maszyn :crossy: :buttrock: Mam nadzieje że jeszcze w tym sezonie gdzieś wyskoczymy!!! Do następnego :smile: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Macie raczej szybkie maszyny. Jak wam wyszła przelotowa? Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Od 80 km/h do 160 km/h :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zastanawiam się poprostu, czy dam rade? jakby oczywiścię był następny raz :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To i ja sie melduje. Jeszcze troche paliwa w zbiorniku bylo do spalenia to pojezdzilem troche po Warszawie :biggrin: Wypadzik miodzio. Ze tam malo zwiedzania? W taka pogode trzeba bylo jezdzic, zeby klima dzialala :icon_rolleyes: Zakrety tez piekne, nawet sie udalo przypilnowac swojego pasa :icon_twisted: Dzieki wszystkim za mile towarzycho! Ide jesc i spac, jutro znow do roboty :icon_razz: To gdzie za tydzien? Ruciane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Miło było poznać nowe osoby na żywo, w tym słynnego Klaudiusza :icon_rolleyes: He, he... Klaudiusz, normalnie to Ty forumowa gwiazda jesteś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi