Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam.Jak w temacie. Jakby ktoś chciał, to chętnie oddam, bo mi tylko miejsce zawalają i nie mam gdzie smaru do łańcucha trzymać :lalag: Olej Orlen Platinum mineralny 15W40 "przeznaczony do nowoczesnych samochodów osobowych i dostawczych" (no co? Olej mi się na trasie skończył i trzeba było coś dolać :smile: ) Butla 1l nieco napoczęta. Oraz Lotos 80W90 "bezchlorowy olej przekładniowy". Też litrowy, ale nówka sztuka, nie otwierany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 He he... smar na łańcuchu też Ci się kończył? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Smar nie, ale łańcuch tak ;) I jakto? Nikt nie chce? No szkoda by mi było to wywalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja bym hipola przyjął do shl ale wysyłka mi tyle wyjdzie jakbym sobie kupił na stacji hehe :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam.Jak w temacie. Jakby ktoś chciał, to chętnie oddam, bo mi tylko miejsce zawalają i nie mam gdzie smaru do łańcucha trzymać :icon_mrgreen: Olej Orlen Platinum mineralny 15W40 "przeznaczony do nowoczesnych samochodów osobowych i dostawczych" (no co? Olej mi się na trasie skończył i trzeba było coś dolać :bigrazz: ) Butla 1l nieco napoczęta. Oraz Lotos 80W90 "bezchlorowy olej przekładniowy". Też litrowy, ale nówka sztuka, nie otwierany. WitamZ chęcią zaopiekuje się Lotosem. Składam stare Suzuki t20 i każda kropla się przyda.Poadrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 WitamZ chęcią zaopiekuje się Lotosem. Składam stare Suzuki t20 i każda kropla się przyda.Poadrawiam MarcinTo zapraszam na PW :bigrazz: W takim razie, proszę Państwa, ostał się hipol, bo jak rozumiem Trajka nie będzie przejeżdżał w najbliższych dniach przez Warszawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To zapraszam na PW :biggrin: W takim razie, proszę Państwa, ostał się hipol, bo jak rozumiem Trajka nie będzie przejeżdżał w najbliższych dniach przez Warszawę :flesje: Witam.Jak możemy się spotkać? Ja codziennie rano śmgam z Prażki do Wilanowa. Wracam około 17.Gdzie miał bym podjechać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi