banka Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Nie wiem jak wam ale mi szanowny pan policjant przyniósł wezwanie do stawienia się na komendzie celem odebrania mandatu za przyjemność parkowania na rynku...200 zł + 2 pkt :) ps powiedział, że to ostatni dzień w którym mogłem odebrać ... później sąd grodzki pzdr i życzę wam żeby się przedawniło albo w ogóle nie doszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Nie wiem jak wam ale mi szanowny pan policjant przyniósł wezwanie do stawienia się na komendzie celem odebrania mandatu za przyjemność parkowania na rynku...200 zł + 2 pkt :) ps powiedział, że to ostatni dzień w którym mogłem odebrać ... później sąd grodzki pzdr i życzę wam żeby się przedawniło albo w ogóle nie doszło :DWłaśnie miałem też o tym napisać. Po powrocie z Borek czekała na mnie w domu karteczka od dzielnicowego z nr telefonu i prośbą o kontakt w sprawie parkowania na rynku. Niestety albo stety nie mogę się do niego dodzwonić. Wydawało mi się, że to powinno być 100 pln i 1 pkt... Edit: To jest za naruszenie zakazu wjazdu czy postoju? Ekimm to się chyba załamie... Edytowane 1 Października 2008 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) 1 pkt + 100 zł za parkowanie pod zakazem (tam był ten pojedynczy znak - zakaz postoju albo parkowania - zawsze mi się myli)1 pkt + 100 zł (max 300 zł) za parkowanie w strefie przejścia dla pieszych nom ekimma sporo ta wycieczka wyniosła :icon_twisted: pzdrR Edytowane 2 Października 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A ja wciąż czekam :icon_razz: Wczoraj podobno byli wieczorem, ale nie było prądu i się domofonem nie dodzwonili :buttrock: hheheh czekam dziś na nich :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja tez dostalem rachunek... PLN 100 + 1pkt. fak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A ja wciąż czekam :P Wczoraj podobno byli wieczorem, ale nie było prądu i się domofonem nie dodzwonili :) hheheh czekam dziś na nich :)No to bestia... spotkamy się w sądzie ;). Właśnie wróciłem z komendy, minęło już 30 dni więc sąd grodzki, dwa zarzuty, takie jak banka. Zgodziłem się na rozprawe bez mojej obecnośći... czekam na wyrok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam. Chwale się :crossy: Poznałem mojego dzielnicowego w sobotę przed wyjazdem do Starej Iwicznej. Zostałem przesłuchany w domu, w obecności mamy heheh ale śmiechu było. Sąsiedzi widzieli radiowóz i teraz się na mnie patrzą jakoś lękliwie :) Mi wmawiają 200 zł i 2 punkty. Nie będę "kablował" ze ktoś stał bliżej tego znaku który na zdjęciu jest odwrócony tyłem :) Się przyznałem ze parkowałem, ale z tym przejściem dla pieszych to przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No przegięcie, 200 pln i 2 pkt za coś co zawsze było normą duużym przegięciem. A do tego może dojść jeszcze 80 pln kosztów sądowych. Ale w zeznaniu zaznaczyłeś, że się nie zgadzasz z zarzutem w sprawie przejścia dla pieszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 W moim przypadku sąd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi