waasyyll Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Siemanko. Mam pytanko :D niestety mam zatarty cylinder w swojej cremce, i czy moge kupić cylinder z hondy nsr ? Bo to takie same silnik. Edytowane 8 Lipca 2014 przez waasyyll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waasyyll Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 halo halo żyje ktoś tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Tak śmiało kupuj cylinder z NSR to jest to samo. Tylko sprawdz czy masz gilardolini 1 czy 2 i kup taki sam, żeby zawór i łopatki spasowały z twojego. Bo przeważnie sprzedają bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 witam, moja crm125 nie chce zapalac na rozgrzanym silniku ,na zimnym pali za pierwszym i po przejechaniu ok 7 km grzeje się az w chłodnicy bulgocze co to może być?i jeszcze pytanie ile się miesci oleju w silniku? jak można zbadac poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 uszczelka pod głowicą choćby.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 a ile tego oleju się miesci w skrzyni???? 1 litry wystarczy? i jaki kupic? bo jade na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 sory ale nie pamiętam :D Poszukaj sobie manuala do nsr albo crm , napewno mniej niż 1l ale nie pamiętam ile 700ml chyba ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 aha a jaki ? motul? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 ja lałem wtedy motul transoil bo wszystkie fora się nad nim spuszczają, a w sumie nie jest jakiś szatańsko drogi ale myślę że jak wlejesz inny byle specyfikację spełniał też będzie dobrze..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 aha dzięki, jeszcze mam taki problem z urywajacymi się pinkami w detkach nie wiem czemu się tak dzieje, teraz wymieniłem obie detki i je mocno dobiłem ale na piasku można się zabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Bez trzymaka sie nie obejdzie też rwałem wętle co chwila. Kupiłem trzymaki i problem zniknąl od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 jakie trzymaki? jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 ja miałem 2-2.5 bara i jeździłem bez trzymaków nigdy mi wentla nie urwało , jak dziura to ciało obce z reguły..... ale fakt że na 2.5 bara po piachu jeździ się tragicznie, lepiej kupić trzymak.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik89 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 jak taki trzymak się prawidłowo montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo87 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Po prostu opona musi byc miedzy trzymakiem a felga. Trochę podpompowujesz dętke żebyś miał pewnośc że gdzieś jej tam nie ścisnąłes przypadkiem. I wtedy dokręcasz trzymak. Dobijasz resztę powietrza ile potrzebujesz tam i voilà. Ja mam około 1 bara i nie ma szans żeby sie coś miało urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi