agrupa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam. Szukam firmy lub osoby która jest w stanie dorobić tłok do motocykla IŻ 49. Proszę nie proponować mi tłoków oferowanych na allegro ponieważ już taki jeden mam i mogę sobie z niego dzwonek zrobić. Tłok jest zowalizonwany w nie tej płaszczyźnie co potrzeba, jest stożkiem ale odwróconym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Usłyszałem od jednego goscia: "najlepiej ze starej produkcji, w tawocie i papierze żeby był..." :banghead: Już to widze tą starą produkcje. :cool: Za 10 lat "starej produkcji" będzie tyle samo co teraz.A almot nie dorabie przypadkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Almot nie ma już w ofercie tłoków do IŻa, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Almot nie ma już w ofercie tłoków do IŻa, niestety.Podaj jaki konkretnie wymiar cię interesuje. W Białymstoku jest jeden sklepik, gdzie sprzedają jakieś tłoki do IŻa. Może akurat będą mieli to czego potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Podaj jaki konkretnie wymiar cię interesuje. W Białymstoku jest jeden sklepik, gdzie sprzedają jakieś tłoki do IŻa. Może akurat będą mieli to czego potrzebujesz. Ogólnie potrzebuję tłok na pierwszy szlif 72.50mm W tej chwili jest szansa na rozwiązanie mojego problemu, pomagają mi koledzy z forum IŻ-a. Jeżeli mimo to nic z tego nie wyjdzie uśmiechnę się do Ciebie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ogólnie potrzebuję tłok na pierwszy szlif 72.50mm W tej chwili jest szansa na rozwiązanie mojego problemu, pomagają mi koledzy z forum IŻ-a. Jeżeli mimo to nic z tego nie wyjdzie uśmiechnę się do Ciebie. Pozdr.Zorientuję się na początku przyszłego tygodnia i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi