motogp Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam,Czy ktos w ma pojecie jak w tym naszym kraju mozna zarejestrowac motocykl?Czy ktos moze wyjasnic mi jasnosc procedur Pan z komunikacji? na czym one sie opieraja dokonujac rejestracji, prosze?Otoz kupilem motocykl(xvs 650 silverado), jest amerykanska wersja dragstara, jednakze kupilem go of firmy angielskiej, ktora z kolei sprowadzila go z USA.Ta firma poddala go w Anglii procesowi homologacji, na co otzrymalem certyfikat(tam zwany SVA).Jednakze Pani z komunikacji nie wiedzi na tym papierku jakiegos tam numeru-po czym moglaby by go wklepac do systemu i by widziala wszystkie detale techniczne.Poinformowala mnie ponadto, iz tenze dealer powinien wydac mia jakowys odpis tejze homologacji- z tymze bylby to europejski juz. Kontaktowal sie z nimi, oni nie maja pojecia o chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 W wawie jets cos takiego jak komórka nadrzedna wydziału komunikacji(mozliwe ze nazywa sie jakos inaczej). Tam siedza ludzie przynajmniej w teorii bardziej doszkoleni anizeli tępe pipy i betonowe h**e za okienkami w WK. We wrocku jak czegos nie da sie załatwic w WK to sie własnie tam wedruje i zazwyczaj tam juz sie da. Po sczegółowe informacje musiałbym zgłosic sie do kumpla bo miał kulkukrotnie okazje korzystac. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ten wieluń to nienormalne zadupie (...)Ale ma to też swoje plusy, kuzyn lata bez żadnych tablic i najwyżej mu powietrze spuścili z koła. Nawet syfu do Funduszu nie zrobili??!! Ludzie po wiosce na quadzie latają bez żadnych papierów... Tylko już w końcu za jeżdżących na gazie się wzięli, bo też było ciężko. Ale to tak OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nie martw się ja miałem problem z rejestracją nowego moto z poland position - problemem jest próżnia w głowach urzędników na ulicy wiktorskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi