Josh Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witajcie :bigrazz: mam konkretne pytanie. Jeżdzę DragStarem 1100 Classic wer. USA, (praktycznie zawsze z plecaczkiem + sakwy, kufer) czyli mocno obciązony. Na naszych dziurawych drogach dobija mi czasem tył (mam ustawiony amor na 9) i tu już nic nie poradzę, ale denerwuje mnie dobijanie PRZODU. Olej mi z lag nie wycieka, a przód mam i tak mięki. Pytanie: ile ml oleju mieści się w lagach. W manualu (ale chyba dla castoma) - bo taki mam na ilustracjach - podana jest wartośc 464ml i poziom 108 mm od górnej krawędzi lagi. Co wy na to Koledzy.Pozdrowienia JuzekPS. Jak spuścić olej z lag - ponoć jest w dole lag zaworek, widoczny po zdjęciu koła służacy do tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zmiana oleju w lagach z 10W na 15W poprawi nieco sytuację. Można też dodatkowo zmienić sprężyny na progresywne, nie tylko Drag Star ma problemy z miętkim przodem :bigrazz: http://img529.imageshack.us/img529/3185/obraz001largeen7.jpg Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi