SebJaw Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Po powrocie z Nord Kapp postanowiłem dziś zrobić generalny przegląd i czyszczenie mojego Deauvilla.Zdjąłem bak oraz odkręciłem kilka plastików. Pod plastikami z lewej strony kierownicy zobaczyłek kabelek nigdzie nie podłączony.Tylko ładnie podpięty... (4 szt.) Wszystko wygląda na oryginalne i ładnie wykonane i zabezpieczone. Do czego to może służyć ?Co tam można wpiąć ? Dziwi mnie to trochę ponieważ pomimo, że nic do tego nie jest podłączone to w moto wszystko działa w 100 % Ma ktoś jakiś pomysł ? fotki:http://img228.imageshack.us/img228/687/kable2aa1.jpghttp://img230.imageshack.us/img230/1953/kable1mz4.jpg PozdrawiamSebastian J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Orginalnie podgrzewane manetki? Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Orginalnie podgrzewane manetki?Na oko za cienkie kable ale trudno wyczuć. Podobnie do gniazda zapalniczki nie bardzo, mimo że miejsce bardzo. Pod głośniki ? Alarm ? Może instalacja pod halogeny ? pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 W deauville którą widziałem było podpięte pod te kable zasilanie radia o jakieś dodatkowe oświetlenie.Warto poszukać service manuala , ale często w moto sa wolne kable. do grzanych manetek spokojnie wystarcza 1,5mm^2. Czyli to co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 W deauville którą widziałem było podpięte pod te kable zasilanie radia o jakieś dodatkowe oświetlenie.---ciach---Skłaniam się ku temu właśnie. W Varadero mam w identycznym miejscu jakieś podobne kabelki ale ucięte a w plastiku dziwny przełącznik z identyczną ilością miejsc na kabelki.Może to jakiś wspólny mianownik ? :icon_exclaim: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi