bahama Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ci*a... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Panowie i Panie jak narazie pogoda nie dopisuje, trzeba by zrobic plan awaryjny na wszelki wypadek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Turawa jest juz niestety- zaklepana. :flesje: obdzwonilem tem wszytko dookola dzierzna, zalewu rybnickiego, plawniowic i pogorii- bida- wszedzie maja full.. znalazlem tylko jedna mozliwa alternatywe: domek rybaczowke nad pogoria za 440 caly- 4 pokoje po 3- 4 ludzi- ale mysle ze upchamy wiecej :icon_mrgreen: moze znacie jakies miejsca? ( n awypadek zlej pogody oczywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Yo! Termin jednak mam wolny, teraz problem tylko z kasa i pogoda :icon_mrgreen:. Zobaczymy co sie bedzie dzialo... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 następne spotkanie ugadamy na śląskim forum - bo to zawsze w ważnych momentach siada ... ale mimo awarii udało sie coś zorganizować i było całkiem fajnie - czy wszyscy szczęśliwie dojechali :bigrazz: ?? ;) około kwietnia-maja 2009 zorganizujemy tam wiekszą impreze pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Spotkanie jak najbardziej udane- ale nastepnym razem koniecznie do rana! tak jak pisal T2- koniec orgnizacji spotkan na tym forum- przenosimy sie na slaskie. RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agooosia Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 jestem całkowicie za tym żeby to przenieść na śląskie bo tudzież tu rzadko przesiaduje a tam będe bardziej na bierząco :icon_exclaim: mi się tam impreza w polu podobała chociaż troszke zimno było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Panowie i Panie może coś pomyślimy o rozpoczeciu, ale mysle zeby na slaskie tego nie wnosic, moze byc mniejsze grono a i tak jest fajnie :) mnie tam pasowaly ostatnie spotkania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi