tubapl Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) T2 x4CiasnyBaniakdavid482 x2zbyhuTubapl x2Zimmerbahama x2Roksi x?Franek x2 ze spotkaniem- damy rade- to nie tak daleko przeciez. Namioty- odzywac sie- jeden juz jest- Franek ma duzy- ale musimy miec jeszcze co najmniej dwa... Edytowane 6 Września 2008 przez tubapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 halo :icon_eek: Roksi raczej x1,choć jest szansa że świeżo zarażony pojedzie z nami ale niestety puszką(jest tego dobra strona-namioty i inne tobołki można wpakować do auta :lalag: ) .Określe się w najbliższym czasie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 28 moze być aczkolwiek muszę to skonsultować z moją współmałżonką ;) odnośnie namiotu .. biore swój i nie liczcie na to ze kogoś przygarnę :P :biggrin: jezeli nic sie nie pokrzaczy tzn jezeli to tego 28-go nie sprzedam motocykla to sie zjawię (x2) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Yo! Jest duza szansa, ze mnie jednak nie bedzie... Termin mi nie pasuje...Tydzien wczesniej - byloby ok dla mnie... Ale nie przesadzam sprawy. Jesli pojade, to mam namiot 3x. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 28? a nie czasem 27?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 koniec imprezy bedzie 28 :wink: a tak na serio- to w sobote 27- pod radiostacja w GL okolo 14-15 T2 x4CiasnyBaniakdavid482 x2zbyhuTubapl x2Zimmerbahama x2Roksi x?Franek x2 kto jesczze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Rojsi x2 :icon_rolleyes: pozdrawiam *Roksi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 T2 x4CiasnyBaniakdavid482 x2zbyhuTubapl x2Zimmerbahama x2Roksi x2Franek x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Tuba pedale :icon_rolleyes: moze z gała sie przejedziemy, bede sie z nim widział to pogadamy, bo juz dawno nie widzielismy tej pedaleskiej geby :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 o nie- tylko nie on.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 odpadam .... przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) a ja znalazłem w końcu porządny 3 osobowy namiot, zatem mam miejsce dla bezdomnych * uczestników * miłe, ładne i słodkie dziewczyny :) Edytowane 15 Września 2008 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A mogliby się jeszcze jacyś motonici z Opolskiego dołączyć? Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 odpadam .... przykro mi ci*a... a ja znalazłem w końcu porządny 3 osobowy namiot, zatem mam miejsce dla bezdomnych * uczestników * miłe, ładne i słodkie dziewczyny :P no to mam gdzie spac ;) A mogliby się jeszcze jacyś motonici z Opolskiego dołączyć? Tomek G jak nie sa homo i maja swoj namiot to chyba tak- prawda t2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 k.....przespałem temat!Bije się w pierś i już kombinuję spanko i 1 piwo na wieczó ;), to kiedy to 27 tak? Jak najszybciej potwierdze termina:) Pzdr zjeby...już widzę jak budujemy kajak z napędem Cbf-owym :P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi