Fausto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dzięki za porady. Bardzo pouczające i godne naśladowania. Brakuje mi umiejętności przewracania moto na prawy bok, może byś coś doradził. Nie musisz nic robić, wystarczy puścić moto. A prawa strona to ta od tej ręki w, której większość ludzi trzyma łyżkę. Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Przejeździłem na vn 900 pierwszy sezon. Poniższy tekst zamieściłem na innym forum, przeklejam go z delikatnymi modyfikacjami. ......................................................". Dodam Vmax 180kh [dane tech. - nie sprawdzałem] mój vmax 140kh, wyżej się bałem choć prowadził się dobrze - autostrada spalanie 4,5/100 na trasie przy max 100kh, wokół komina 5L Pod twoim postem był mój i w czym poczułeś obrazę. Chyba mnie z rozpędu dopisałeś do kogoś innego, któremu w dalszych postach udowadniałem, że miałeś rację. W odpowiedzi z twojej strony doznałem "napaści". Stare przysłowie " lepiej się przewróć niż pomóc innemu". :lalag: Edytowane 9 Grudnia 2009 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fausto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pod twoim postem był mój i w czym poczułeś obrazę. Chyba mnie z rozpędu dopisałeś do kogoś innego, któremu w dalszych postach udowadniałem, że miałeś rację. W odpowiedzi z twojej strony doznałem "napaści". Stare przysłowie " lepiej się przewróć niż pomóc innemu". :lalag: W niczym i nie bardzo rozumiem to zamieszanie. Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) W niczym i nie bardzo rozumiem to zamieszanie. A było, ale sprawcą był "(próbowali nie tylko chłopaczki w 20-letnich bmw ale i panowie w nowych subaru)" :biggrin: :biggrin: :biggrin: chwalić to i ja sie mogę.Stek bzdur . 2.0 i 16V WRX 225 / 5600 moc 300 moment 232 vmax 5,6 do 100.Subaru impreza II Vulcan 900 Moc maksymalna: 50 KM przy 5700 obr/min Moment obrotowy: 78 Nm przy 3700 obr/min Chyba nie musze nic wyjaśniać. a nie ja :lalag: Edytowane 9 Grudnia 2009 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Panowie, zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy: połowa wątku to wasza awanturka proszę zakończyć ten żenujący - jak na Wasz wiek - spektakl jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Panowie, zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy: połowa wątku to wasza awanturka proszę zakończyć ten żenujący - jak na Wasz wiek - spektakl jsz Panie Jeszua Też przyczyniałeś się "niewidzialną ręką". Myślę, że trzeba zorganizować posiłki i wziąć Rafala w krzyżowy ogień. Po drugie; napisz słuszny tekst, który będziemy fragmentami przepisywać i będzie wtedy jedyna oczywista oczywistość. Cyt. kogoś tam .. "Car Mikołaj wydał manifest .................." pozdrawiam :lalag: Edytowane 10 Grudnia 2009 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Widzisz Jeszua ty też jesteś nie bez winy :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Rafal Myślę, że za podważanie kwalifikacji, niektórych kierowców i takie tam inne, powinieneś postawić flaszkę na najbliższym zlocie i będzie OK. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej ? Nie kwalifikacji i "takich tam innych" tylko możliwości danego motocykla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Czołem Vulcanieros :buttrock: W dniach 9-11 lipca 2010 chcemy zrobić zlot Vulcanów. Tam się przy browarze nagadacie do woli. I to na żywca. Wejdźcie na VROC - zlocik Vulcanów. Zapraszam serdelecznie. Nara :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 O żesz w morde a ja własnie bestie sprzedałem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 O żesz w morde a ja własnie bestie sprzedałem :smile: Nie martw się, opowiem Ci jak było, hehe :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boulder Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Czołem, mam proste pytanie do znawców tematu VN900, czy jest możliwość wyminy miedzy sobą fabrycznych siedzeń z VN900 Custom i Classic? Z góry dzięki za podpowiedź. Pozdro. Boulder Czołem Vulcanieros :buttrock: W dniach 9-11 lipca 2010 chcemy zrobić zlot Vulcanów. Tam się przy browarze nagadacie do woli. I to na żywca. Wejdźcie na VROC - zlocik Vulcanów. Zapraszam serdelecznie. Nara :flesje: Gdzie ten zlot się ma odbyć? Chętnie dołącze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_VN Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) Czołem, Gdzie ten zlot się ma odbyć? Chętnie dołącze :flesje: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=123989&st=0 Edytowane 21 Grudnia 2009 przez mirek_VN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Witam użytkowników tego motocykla potrzebne wszystkie opinie na temat tego motocykla , wasze spostrzeżenia i uwagi , czy warto zakupić ten motocykl? :notworthy: Edytowane 6 Czerwca 2010 przez gacu76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi