thepharaoh Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Cześć, Jak wyregulować dźwignie w pionie, bo chce żeby nadgarstek i przedramie było w jednej linii.A jak w poziomie, żebym dostawał palcem do dźwigni aby jeździć z palcem na hamulcu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 tak jak ci wygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepharaoh Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 chodzi mi o to które te śrubki poluzować żebym czego nie spaprał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Przecież doskonale widać które śrubki - musisz obrócić całymi mocowaniami pompy hamulcowej i dźwignie sprzęgła. Zazwyczaj sa to dwie śruby (luzujesz je po trochu, obie tak samo) lub jedna (nie ma wyboru). Nie piszesz jaka maszyna itp. Jak w Hondzie, to masz pokrętła przy klamkach do regulacji. Nie wiem, nie oglądałeś swojego motocykla? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepharaoh Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 chciałem się upewnić, maszyna w profilu. Nie chce nic popsuć :) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak nie chcesz niczego popsuć, to postaraj się do DOBRE NARZĘDZIA. Dzięki temu nie zniszczysz łba śruby. Reszta nie powinna sprawić Ci problemu. Jeśli mocowanie jest na 2 śrruby, dopilnuj tylko aby po obu stronach szczelina między skręcanymi elementami była taka samoa. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepharaoh Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 dzięki już po krzyku, akurat miałem odpowiednia narzędzia w tych standardowych dołączonych do moto :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi