Aśka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ftoki faktycznie super :lapad: A jeśli chodzi o plany na przyszlosć... proponuję 11 albo 18 października. Oczywiście chętnie zajmę się organizacją, chyba że ktoś może ma tam jakies znajomości :lapad: P.S. Skoro "jesli boli, znaczy, że żyjesz", to ja muszę przyznać, że dziś żyje pełnia życia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a dlaczego nie niedziela ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a dlaczego nie niedziela ;)Bo jak sobie pomyślę, że dzis mialabym iść do pracy, to aż mnie zakwasy zaczynaja bardziej boleć? ;) A bardzo Ci nie pasuje sobota? Te terminy sa na razie tylko propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Bo jak sobie pomyślę, że dzis mialabym iść do pracy, to aż mnie zakwasy zaczynaja bardziej boleć? :lalag: A bardzo Ci nie pasuje sobota? Te terminy sa na razie tylko propozycja. ;) licze na niedziele ;) lub sobota lecz godzina tak ok 16 była by ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 mi bardziej odpowiada ten drugi termin - i z praktyki z ostatniego strzelania zdecydowanie Sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Niedziela odpada, bo Aśka w niedziele leży krzyżem w worze pokutnym w kościele ? :) PS. przepraszam że nie dotarłem, ale niestety jakby mnie policja zatrzymała to bym już sobie na moto nie pojeździł. Mam nadzieje na następny raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Co do terminu ja się dostosuję, jeśli chodzi o dzień to zdecydowanie sobota. Dziś jeszcze dochodzę do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Niedziela odpada, bo Aśka w niedziele leży krzyżem w worze pokutnym w kościele ? :P Hehe,jak się nagrzeszy przez cały tydzień to trzeba "leżeć". Tylko uwaga, bo jak już jest w worze to nie wiadomo czy to pusty wór, czy może z Aśką ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Oj Panowie, Panowie.... :) A co Wy na to, żeby pójść na lekki kompromis i umowić się na sobotę, ale na 16, kiedy Castro juz może? To już będzie praktycznie ciemno, więc klimacik może być ciekawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja jestem za Pani Asiu..... Można przecież i o 21.00 skończyć czy nawet później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ok. Czyli ilu chętnych na sobotę 18 października godz. 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 w Labsektorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 18 października (sobota) godz. 16.00:1. elqjp2. tamel3. pawkoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 18 października (sobota) godz. 16.00:1. elqjp2. tamel3. pawkoz4. Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 18 października (sobota) godz. 16.00:1. elqjp2. tamel3. pawkoz4. Aśka5. wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi