wolkan Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Fajnie było :( , kiedy powtórka? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wszystko mnie boli ale dosłownie wszystko było git super i warte powtórzenia Pozdro dla wszystkich za miłą sobotę Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie ma to jak dobrze pozabijać :D .Rany są, ale szczęśliwość też :( :icon_m rgreen: :biggrin: Dzięki za fajną zabawę :banghead: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Fajnie było :D , kiedy powtórka?Tak naprawdę, to dobrze byłoby już zacząć się zastanawić kiedy. Żeby ustalic termin, ktory wszystkim pasuje i z odpowiednim wyprzedzeniem zarezerwować halę. Ja, póki co, nie mam konkretnych planów na październik, więc jestem otwarta na propozycje :biggrin: P.S. Panie Krzysztofie-czekamy na zdjęcia :banghead: Aha. Jeszcze jedno.... A kto nie był, ten trąba! :( Edytowane 13 Września 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 super było mimo małej kontuzji reki :icon_rolleyes: ale jakas cene trzeba było poniesc :wink: dzieki za fajna zabawe i jestem za powtórka nawet i w pazdzierniku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 super było mimo małej kontuzji reki :icon_rolleyes: Co zrobić... Straty w ludziach są nieodlącznym elementem wojny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Jeszcze jedno....A kto nie był, ten trąba! :icon_rolleyes: ... idę się wypłakać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) P.S. Panie Krzysztofie-czekamy na zdjęcia :DWedle rozkazu :cool: http://picasaweb.google.com/KrzychGPz/Weso...ntball13092008# Najgorsza rzecz, jaka może nas spotkać na polu walki to brak amunicji, zastraszającym tempie jej ubywa :icon_eek: . Edytowane 13 Września 2008 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Dzięki za miłą zabawe było fajnie jak na początkujących daliśmy trochę im wycisk... :cool: Listek szalałeś z automatem i z tymi kulkami. chyba pobiłeś rekord w opróżnianiu kulek z magazynku :icon_eek: ale ostatnia zabawa na budynku była najlepsza fotki udane, dzięki dla fotografa wojennego goimy rany do następnej bitwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Dzieki za zabawe było super, i ekipa dopisala ... :icon_exclaim: zdjecia tez super :icon_exclaim: no sie nie odzywalem bo leczylem piwem zakwasy :icon_exclaim: ponizej link dla chetnych do labsektora, hali o ktorej rozmawailismy ... bylem tam raz -wole otwarte miesjcowki bo jednak hala to specyficzny klimat, ale zbliza sie zima ... http://www.labsektor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wolkan fotki świetne :flesje: Aśka szacun za zorganizowanie zabawy :) Ja ledwo się kracocham bo zakwasy jak siemasz a farbą z włosów mógłbym pomalować spory pokój.Dzięki wszystkim za przednią zabawę.Było suuuper. :buttrock: :eek: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Jak nie motor to paintball - Czy wy na prawdę nie potraficie przeżyć jednego weekendu bez zakładania czegoś plastikowego na głowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 hej, dzieki za super zabawe,zarowno mi jak i Patrycji bardzo sie podobalo.Jak najbardziej jestem za jak najszybsza powtorka z Paintballu. Nie ma co sie chwalic ,ale naprawde bylismy niezli:) dwa razy wygralismy gre z flagami,a za drugim razem to ich dopiero rozmieslismy, chyba z 10 osob pobieglo do ich bazy z flaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No to i ja wtrące pare groszy. Nie było fajnie, było super, extra, zaje...., ... i .... Miałem zamiar kupić nowy kask na motór ale nie, teraz muszę w pierwszej kolejności kupić maskę czy kask do paintballu! Nie ma to jak zabijanie po śniadaniu. Wielkie brawa dla Kaowca (czyt. Aśka ofkorse ) za brawurową imprezę. STOP Mięsniorki dziś wszystkie bolą. STOP Dziś już czekam i zapisuję się na drugą imprezę paintballową. STOP Pozdrawiam nieobecnych i zaspanych w sobotę - macie czego żałować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Aha. Jeszcze jedno....A kto nie był, ten trąba! :bigrazz: Tuturututu :lapad: :lapad: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi