flipper Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Konkretnych namiarów nie mam ale parking na którym można zoztawić sprzęty jest przy drodze Rembertów-Sulejówek kawałek za rondem i przejazdem kolejowym w Wesołej. Jadąc z kierunku Warszawa-Rembertów po prawej są tory a po lewej osiedle jakieś a za rondem zaczyna się mur jednostki. Zaraz za glówna bramą do jednostki jest brama na parking. ...niestety ja wraz z moim elektropneumatycznym zabujcą Planet Eclipse Etek2 oraz wsparciem obniowym w postaci żony nie pojawimy się niestety. Na śmierć zapomniałem że 13go mamy wesele i to poza Warszawą :banghead: a co do szybkostrzelności rzędu 35 kul na sekundę to czysta teoria praktycznie nie do osięgniecia. Ale 12-15 kul wystrzelonych w ciąbu sekundy robi robotę i jest dużo praktyczniejsze ( nie trzeba kilek wiaderkami ze sobą nosić ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 1. ja(oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ale 12-15 kul wystrzelonych w ciąbu sekundy robi robotę i jest dużo praktyczniejsze ( nie trzeba kilek wiaderkami ze sobą nosić ) :biggrin: tylko 5 fatów schodzi w ciągu jednej gry? :P Ja dla oszczędności i tak cały czas na semi auto gram :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) moj sprzet jest jak najbardziej amatorski, bez zadnej elektroniki jak Michael powiedzial - nic wielkiego, byc moze takie same beda na poligonieelqjp - na jakim serwerze grywasz? to moze zrobimy jakies wspolne strzelanko :flesje: Zainwestowałem i kupiłem B2 Deluxe Edition i gram na serwerach ogólnodostępnych. Mój nic to elqjp0. Możemy się dogadać co do serwera i pory. sierżant elqjp0 (8000 pkt) Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 o masz! a gdzie sprawdzasz ilosc punktów? czesto gram na ALZ #1. ...w kazdym razie dostaniesz ode mnie kulke w wesolej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Spokojna twoja jest nas conajmniej dwóch :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Spokojna twoja jest nas conajmniej dwóch :icon_twisted: Hehe, trzech, a nawet czterech :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. Drake + Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. Drake + Sylwia19. Mariani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 oczywiście )2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. Drake + Sylwia19. Mariani20. Zulus + ochroniarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 To ja tak troszke po swojemu przestawię numerację, zwłaszcza, że mnie zgubiliście po drodze :biggrin: 1. Aśka2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. i 19. Drake + Sylwia20. Mariani21. i 22. Zulus + ochroniarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A teraz Drake wyleciał z listy - posunęłaś go?:biggrin: To ja tak troszke po swojemu przestawię numerację, zwłaszcza, że mnie zgubiliście po drodze :buttrock: 1. Aśka2. Marla3. Belgu4. Turtel5. Adam6. Zappa7. Dexio8. i 9. Peterek z latoroślą10. kolejny Adam11. Jezus (cholera... pewnie będzie oszukiwał... )12. i 13. Janek + 114. Bartas15. wolkan16. elqjp17.mod-ek a niech tam,nigdy w to nie grałem18. i 19. Drake + Sylwia20. Mariani21. i 22. Zulus + ochroniarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A teraz Drake wyleciał z listy - posunęłaś go?;)Buhahaha! Opluł mi się monitor! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A teraz Drake wyleciał z listy - posunęłaś go?;)Nikogo dziś nie posuwałam ;) 18. i 19. Drake + Sylwia Przecież są tam gdzie byc powinni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi