Jump to content

drag star 650, lub virago 750

blue
 Share

Recommended Posts

Ja mam virago 535, w super stanie, super ubrana. wiem ze pisałeś ze 750 chcesz no ale myśle ze oferta jest ciekawa. Jak coś to zapraszam do rozmowy a jak nie to sory że troche oftopicc napisałem.

gg: 1884072

Tel: 600390055

Polecam virago

Ja mam 750-fajna :) i planuje sprzedać na koniec sezonu :bigrazz:

zapodaj jakieś fotki i warunki do wstępnej negocjacji, mój adres: info@biserwis.pl .

:crossy: :crossy: :crossy:

Koledzy, czy ktoś z Chojnic lub bliskiej okolicy może obejrzeć/posłuchać moto z tego linku: http://www.allegro.pl/item413210472_yamaha...1100_jarex.html

Dziękuję. :icon_biggrin:

A tutaj, jakaś cena niska: http://www.allegro.pl/item413533369_2006_y..._silverado.html

Edited by blue

Witam,

jak powyżej.

Chętnie obejrzę, pogadam, no i kupię.

Kolega ma Drag Stara 650 z 1997 roku, pelen custom bike. Wszystko poprzerabiane, odda za 13 tys.

INFO 667-786-023

Edited by RaY

Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym...

qrde Chłopaki i Dziewczyny, tak mnie namawiają na nowego Kawasaki VN900 z firmy i z salonu goście, że chyba ulegnę.

Tylko czy słusznie? Może jakieś opinie zechcecie podać, czytam odpowiednie działy ale niewiele tego na temat modelu vn900 classic.

Pozdro

qrde Chłopaki i Dziewczyny, tak mnie namawiają na nowego Kawasaki VN900 z firmy i z salonu goście, że chyba ulegnę.

Tylko czy słusznie? Może jakieś opinie zechcecie podać, czytam odpowiednie działy ale niewiele tego na temat modelu vn900 classic.

Pozdro

Jeśli to z salonu Kawasaki Cię namawiają to jasne że na vulcana :icon_biggrin: w końcu jest to ich flagowy produkt chopperowy. Ja zaczynałem karierę od vn750 z '89. Pomijając fakt, że nadziałem się na niezłą minę, moto ładne, wygodne i jezdne. Mógłbym polecić, jednak jeśli chcesz na pierwsze moto, to mimo wszystko polecałbym Dragstara lub Virago.

AHa, no i dlaczego chcesz kupić nowy motor? Po roku dużo na nim stracisz...

Polecam swojego dragstarka:

http://otomoto.pl/yamaha-xvs-650-dragstar-M953802.html

Pozdrawiam

B.

Wejdz do dzialu VN i tam poczytaj.

Vampimar z UK ma 900 z 2006 roku i sprzet jest zajebisty !!! :buttrock: :biggrin:

ISRA: 27062
SREU: 614