blue Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam, jak powyżej. Chętnie obejrzę, pogadam, no i kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha535 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja mam virago 535, w super stanie, super ubrana. wiem ze pisałeś ze 750 chcesz no ale myśle ze oferta jest ciekawa. Jak coś to zapraszam do rozmowy a jak nie to sory że troche oftopicc napisałem. gg: 1884072Tel: 600390055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waska4 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Polecam viragoJa mam 750-fajna :icon_rolleyes: i planuje sprzedać na koniec sezonu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Polecam viragoJa mam 750-fajna :) i planuje sprzedać na koniec sezonu :bigrazz: zapodaj jakieś fotki i warunki do wstępnej negocjacji, mój adres: [email protected] . :crossy: :crossy: :crossy: Koledzy, czy ktoś z Chojnic lub bliskiej okolicy może obejrzeć/posłuchać moto z tego linku: http://www.allegro.pl/item413210472_yamaha...1100_jarex.html Dziękuję. :icon_biggrin: A tutaj, jakaś cena niska: http://www.allegro.pl/item413533369_2006_y..._silverado.html Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeJu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Polecam: DRAGSTAR 650 kontakt do mnie:668 664 920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, jak powyżej. Chętnie obejrzę, pogadam, no i kupię. Kolega ma Drag Stara 650 z 1997 roku, pelen custom bike. Wszystko poprzerabiane, odda za 13 tys. INFO 667-786-023 Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A może Intruza? Właśnie wystawiam swojego :cool: http://moto.allegro.pl/item419930813_suzuk...der_vs_700.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 qrde Chłopaki i Dziewczyny, tak mnie namawiają na nowego Kawasaki VN900 z firmy i z salonu goście, że chyba ulegnę. Tylko czy słusznie? Może jakieś opinie zechcecie podać, czytam odpowiednie działy ale niewiele tego na temat modelu vn900 classic. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeJu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 qrde Chłopaki i Dziewczyny, tak mnie namawiają na nowego Kawasaki VN900 z firmy i z salonu goście, że chyba ulegnę. Tylko czy słusznie? Może jakieś opinie zechcecie podać, czytam odpowiednie działy ale niewiele tego na temat modelu vn900 classic. Pozdro Jeśli to z salonu Kawasaki Cię namawiają to jasne że na vulcana :icon_biggrin: w końcu jest to ich flagowy produkt chopperowy. Ja zaczynałem karierę od vn750 z '89. Pomijając fakt, że nadziałem się na niezłą minę, moto ładne, wygodne i jezdne. Mógłbym polecić, jednak jeśli chcesz na pierwsze moto, to mimo wszystko polecałbym Dragstara lub Virago. AHa, no i dlaczego chcesz kupić nowy motor? Po roku dużo na nim stracisz... Polecam swojego dragstarka:http://otomoto.pl/yamaha-xvs-650-dragstar-M953802.html PozdrawiamB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ano witaj,nowy - jak to mówią - jest kasa - jest zabawa. Idzie na firmę, spore zwroty i tego tam. Za ofertę dziękuję. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Tylko czy słusznie? Może jakieś opinie zechcecie podać, czytam odpowiednie działy ale niewiele tego na temat modelu vn900 classic. Wejdz do dzialu VN i tam poczytaj.Vampimar z UK ma 900 z 2006 roku i sprzet jest zajebisty !!! :buttrock: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi