jajewa777 Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Witam kolegów Rozupczyła mi się świeca w mojej nowej hondzie cr 125 04r Stąd moje pytanie którą kupić Standardową BR9EG Irydową BR9EIX Platynową BR9EVX I czym one się różnią ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceTree Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Witam kolegów Rozupczyła mi się świeca w mojej nowej hondzie cr 125 04r Stąd moje pytanie którą kupić Standardową BR9EG Irydową BR9EIX Platynową BR9EVX I czym one się różnią ?Kup BR9EVX, chyba że zalecana jest inna. Irydowa niby zwiększa moc o kilka % ale nie chce mi się w to wierzyć, ale wiem że platynową zmieniałem raz na rok, jest dość trwała. Kup też BR9EG bo jest dużo tańsza a dobrze mieć świecę w zapasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajewa777 Posted August 17, 2008 Author Share Posted August 17, 2008 Kup BR9EVX, chyba że zalecana jest inna. Irydowa niby zwiększa moc o kilka % ale nie chce mi się w to wierzyć, ale wiem że platynową zmieniałem raz na rok, jest dość trwała. Kup też BR9EG bo jest dużo tańsza a dobrze mieć świecę w zapasie. Tak właśnie chciałem zrobić :biggrin: WIELKIE DZIĘKI ZA ODP Pozdro :biggrin: :notworthy: :notworthy: :flesje: :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts